szukam sobie ośrodka, żeby poukładać sobie w głowie. nie chcę trafić gdzieś, gdzie przewegetuje ten czas. myślałem o Kazuń Bielany, Tramwajowa w Toruniu i Nowy Dworek (ta filia z salą muzyczną). interesują mnie bajery takie jak: siłownia, możliwość biegania, możliwość robienia muzyczki/ćwiczenia.
oczywiście najważniejszy jest program i terapia ale chciałbym, żeby był skorelowany z którymś z tych bajerów. plus jeszcze biorę escitalopram, pregabaline i trazodon. jakieś polecenia?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.