Jakos dziwnie po nim, nie ma tego feelu, czuje sie jak naspeedowany a po alko to juz oporowo mi odpierdala
Zaznaczam, ze moja dawka to 1mg rano 1mg wieczor na wiecej nie wchodze
Paweł
Co do mixa to do klona najlepiej wrzucać coś o krótkim okresie pótrwania - najlepiej alpra i lorek, kilka innych też się nada, ja ostatnio po bromku z klonami mam miłe wspomnienia.
28 sierpnia 2019GL HF pisze: Bez sensu... Ja jak mieszałem benzo, to tylko mnie zamulało i szedłem spać.
28 sierpnia 2019lufa9999 pisze: A co sądzicie o miksie klona z diazepamem? Ma to jakiś sens?
Sloik w pudelku z ulotka zapieczetowany, naczytalem sie shitu w internecie ze puszczaja fake'i nawet w slojach, tyle ze finlandzkie nie czeskie, kurwa, sam juz nie wiem
Ewentualnie pokombinować z innymi benzodiazepinami, czasem wysoka tolerancja na jedną substancję nie musi równać się równie wysokiej na inną, choć oczywiście zerowa też nie będzie, ale z reguły mam tak jak przy opiatach - jadąc na jednej substancji jej tolerancja rośnie najszybciej, na inną z tej grupy rośnie minimalnie wolniej, na jeszcze inną o wiele wolniej.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.