Jakos dziwnie po nim, nie ma tego feelu, czuje sie jak naspeedowany a po alko to juz oporowo mi odpierdala
Zaznaczam, ze moja dawka to 1mg rano 1mg wieczor na wiecej nie wchodze
Paweł
Co do mixa to do klona najlepiej wrzucać coś o krótkim okresie pótrwania - najlepiej alpra i lorek, kilka innych też się nada, ja ostatnio po bromku z klonami mam miłe wspomnienia.
28 sierpnia 2019GL HF pisze: Bez sensu... Ja jak mieszałem benzo, to tylko mnie zamulało i szedłem spać.
28 sierpnia 2019lufa9999 pisze: A co sądzicie o miksie klona z diazepamem? Ma to jakiś sens?
Sloik w pudelku z ulotka zapieczetowany, naczytalem sie shitu w internecie ze puszczaja fake'i nawet w slojach, tyle ze finlandzkie nie czeskie, kurwa, sam juz nie wiem
Ewentualnie pokombinować z innymi benzodiazepinami, czasem wysoka tolerancja na jedną substancję nie musi równać się równie wysokiej na inną, choć oczywiście zerowa też nie będzie, ale z reguły mam tak jak przy opiatach - jadąc na jednej substancji jej tolerancja rośnie najszybciej, na inną z tej grupy rośnie minimalnie wolniej, na jeszcze inną o wiele wolniej.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.