czy chodzi może o to, że jakieś pphu to pod ich szyldem konfekcjonuje?
ASTRON
PPH ASTRON Józef Tabor
Stary Henryków 40B;
57-210 Henryków
Substancje czynne:
Oxycordonum
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
22 sierpnia 2019misiek010101 pisze: Producent:
ASTRON
PPH ASTRON Józef Tabor
Stary Henryków 40B;
57-210 Henryków
Substancje czynne:
Oxycordonum
no ale nawet jeśli , to dziwne, bo to w końcu kontrolowana substancja, na pewno powinien być jakiś rygor w kwestiach chociażby bezpieczeństwa , no ale w tym kraju to chuj go wie, może wystarczy ochroniarz z grupą inwalidzką
a niedługo w prasie: Napad na firmę w Henrykowie...
Jestem na 0,2 bunondolu i wczoraj mnie bardziej porobiło 450 mg kodeiny niż dzisiaj 40 mg tego accordu.
A mam porównanie bo niedawno - ze 2 tygodnie temu na 0,4 bupra rano wziętej , 40 mg oxycontinu wziętego wieczorem zrobilo robotę.
Nie kupuje tego więcej , do tego nieprzerabialne na iv
---------------
Nie rozumiem czemu odrzuciłeś post ostatni ze accord słabo działa , i to moje porównanie ze oxycontin lepiej działa nawet na buprze albo ze koda lepiej podziala? Dlaczego to nic nie wnosi do dyskusji?
Scalono. taurinnn
A i w warunkach domowych to sok wycisnięty z grejpfrutów potrafi wydłużyć działanie. Najlepiej zacząć pić go dzień wcześniej, potem kolejna porcja parę godzin przed i tuż przed samym wzięciem. Ale o tym już chyba pisałam jakiś czas wcześniej.
Ze sniffa już w sumie nie korzystam, bo on owszem, wchodzi szybciej, ale u mnie przynajmniej działa ~ 3x krócej, więc niezbyt warto imo.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe