Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Wylądowałem u psychiatry z lękami. Ogólnymi niesprecyzowanymi.
Taki wewnętrzny lęk i nerwica. Do tego zacząłem się łatwo denerwować i wkurzać o wszystko i totalny brak chęci na cokolwiek oraz jakość snu beznadziejna.
Dostałem pregabalin 2x75. Lęki zniknęły ale tak nie dokońca. Coś się jeszcze czasem odezwie. Wkurzanie się zostało, niechęć do życia i ciągle zmęczenie też. Jakość snu lekko lepsza ale nadal to losowy temat.
Czy do pregi na noc mogę dodać melatoniny żeby lepiej spać ? Od kąd mam taki stan to wszystko cierpi. Życie prywatne i treningowe, jakość ruchu spadła a na treningach silowych słabszy jestem o jakieś 30% jak nie więcej i kompletnie nie mam motywacji ani chęci do ćwiczeń pomimo 2 tygodniowego urlopu.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Co do długotrwałego efektu nie ma się co łudzić, w jakiś inny sposób muszą ustąpić objawy. Pregabalina to nie jest lek dzięki, któremu cokolwiek wyleczymy, a podleczać możemy całe życie.
Na co ją stosujesz? Czy to lek pierwszego rzutu u Ciebie? Bo jeśli nie on, to chociażby SSRI, przy których jest szansa na pokonanie objawów i widoczny efekt terapeutyczny po odstawieniu.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.