Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 3454 / 1116 / 0
Skręt poodstawienny przyjdzie szybciej niż ostatnio, to na pewno!
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 164 / 44 / 0
Mam taką cichą nadzieję, że jednak uda mi się tym razem brać na sportowo, ale potrzebuje planu - w stylu ograniczyć sobie ilość do nie wiem, 2 dni w tygodniu i 4mg tygodniowo. Mam nadzieję, że się nie oszukuję :P
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
  • 1106 / 221 / 0
Przy dwóch dniach w tygodniu tolerancja i tak rośnie, więc dawki raczej nie utrzymasz.
  • 164 / 44 / 0
Serio? Brałem benzo od 1999 roku, ale nigdy nie używałem ich tak rzadko ;).

To może spróbuję używać raz w tygodniu. Aktualnie trzyma mnie dawka z wczoraj, więc tak sobie myślę że poczekam z następną przynajmniej tydzień. Jeśli mi się ta sztuka uda, to może faktycznie jestem wciąż w stanie używać sportowo...
oh, death, you filthy whore,
I crave you more and more
  • 174 / 36 / 0
Bardzo rzadko przyjmuję bzd, toteż niskie dawki powinny mnie „robić”, ale na mój organizm takie nie działają z jakiegoś powodu. Pod wpływem presji i złego samopoczucia wziąłem dziś jednak te 2mg. Mijają jakieś dwie godziny, a ja nie czuję żadnej zmiany i tak. Może to i lepiej
Przeniesiono do właściwego wątku. Cooba83
Uwaga! Użytkownik mrwelladjusted nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 29 / 0
Jakos od roku biore klona w ilosci ~2mg dziennie i ciagle czuje mega wyrazne dzialanie cwiartki. Bo zawsze jem 0,5mg jednorazowo zamiast nakurwiac po kilka krzyzy na raz. A po zejsciu klonazepamem z clonazolamu, gdzie startowa dawka klona bulo 3x2mg dziennie nabralem do tej substancji respektu. Od tamtej pory (jakies 3 lata) chyba nie zjadlem juz calego tabsa. To nie jest do cpania. Pozdrawiam
  • 2534 / 596 / 0
Ej nie wiem dlaczego każdy tak przestrzega strasznie przed mixem benzo+alko. Zajebalem 2 mg klona i trochę wódy i nie przychodzą mi do głowy jakies pojebane pomysły, siedzę sobie spokójnie i chilluje (wczoraj pierwszy raz od dawna zajebalem benzo(klon 1mg). Dzisiaj 2mg klona i wóda i wszystko pod kontrolą :)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 29 / 0
To samo. Ale mi sie wydaje, ze po prostu pojebani ludzie pod wplywem czegokolwiek so jeszcze bardziej pojebani. Stad te historie
  • 1106 / 221 / 0
Przestrzeganie to jedno, ale jak ktoś nie woli alkoholu od benzo, to nie polecam, bo działanie alkoholu jest wzmocnione i wchodzi na pierwszy plan, nie na odwrót. Mi alkohol całkowicie przesłania działanie benzo i nie daje nic oprócz po prostu uczucia wypicia większej ilości.
  • 980 / 83 / 0
Mnie osobiście klony zbyt zamulaja i seduja, ale chyba taki jest ich profil dzialania
Ja naodpierdalalem na mixie bzd+alc więc przestrzegam. Może jestem pojebany, może ten mix we mnie to wyzwoli, nie wiem,natomiast nie polecam bo można sobie narobić przypalu w domu/pracy nawet mieć konsekwencje prawne.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.