ktoś próbował albo tego albo tego
po wenlafaksynie czy duloksetynie dopada mnie ogromne zmęczenie, więc odpadają
TCA też odpadają,chyba że będzie problem ze snem w dalszym ciągu to się zastanowie
jest jeszcze opcja fluoksetyna w dawkach rzędu 60 mg co nCuX pisał
18 sierpnia 2019cyfrowypolsat pisze: @@Steetart i inni znacie substancje oprócz reboksetyny, które nasilają noradrenaline bez większego wpływu na dopamine
Polecam OMAD popołudniu.
noradrenaline to raczej obniży
Na OCD też działa, bo dieta ketogeniczna polepsza balans GABA/glutamate no i ogólnie zmniejsza stany zapalne w organizmie.
i jakie mogą być inne przyczyny?
Sprawdzanie wody, gazu czy drzwi to lajt. Przejebane jest jak po 4 godzinach wałkowania i rozkminiania najgłupszych sytuacji i scenariuszy w głowie "budzisz się" i zdajesz sobie sprawę, że to bzdury, oczywiście kończy się jak nie masz już sił brnąć dalej. I tak codzień :)
ja mam od cholery amalgamatów w gębie, nie wiem może to od tego
Aż mi wstyd pisać o tym ale boję się samego siebie bo wiem co za chwilę wyprodukuje mój mózg by mi uprzykrzyć życie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.