Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 209 / 22 / 0
Ło kurna. Dziś zacząłem 5 dzień cyklu na mecie. 30mg ed. Łykam tabsy niemieckiej firmy B***r. Wczoraj bez wahania dołożyłem 3,75kg.

Dziś super samopoczucie. Bardzo spodobał mi się efekt...samoakceptacji i chęć do działania. Zaczynam się czuć jak młody Bóg. Silne poranny wzwody utrudniają poranne siku

Od razu niestety pojawiły się zgagi - pantoprazol 20mg co 12h, w tym pierwsza tabletka na czczo, 45 min przed posiłkiem. Ciekawe co będzie dziś na siłce. A nogi czekają kurwaaaa!! :)
  • 615 / 96 / 0
Ta firma co piszesz nie produkuje mety to under podszywający się pod nią.
Jak łykasz tą mete? Ogólnie nie łykaj na noc i zetnij trchę węgle na korzyść tłuszczy to drugie przynajmniej mi sporo pomaga przy oralach. Pantaprazolem sobie możesz załatwić żołądek, w sensie odstawisz mete i pantaprazol a zgaga zostanie.
  • 164 / 21 / 0
Też macie wysokie ciśnienie na trenbolonie?
U mnie pikawa chodzi tak, że nawet clenbuterol nie dawał jej takiego wpierdolu.
Generalnie to próbowałem wielu sposóbów na obniżenie ciśnienia i nic nie dało rady, fenibut, piracetam i berberyna zawiodły.
Trzeba chyba będzie odłożyć trenbolon ale zrobię to z "bólem" serca

PS: jak mam podwyższone ciśnienie to zaczyna mnie boleć głowa i robię się senny, w takim przypadku tylko kieliszek wódki jest mi w stanie pomóc, chuj wie dlaczego ale raczej nie zamierzam zostać alkoholikiem.
  • 615 / 96 / 0
Jakie ciśnienie, co do tego idzie? Jak wygląda morfologia krwii + sód i potas?
  • 164 / 21 / 0
Od 160 do 190 na 110. Puls od 85 do 90 Morfologii póki co jeszcze nie sprawdzałem ale krwinki zapewne będę mieć w normie albo podwyższone bo wale Boldka 500 mg e5d.

Teraz wziąłem potas w dawce 1 mg i mi się trochę polepszyło. (dzięki za radę)

Trenbolon wale w dawce 200 mg e5d (enan) i ciśnienie wyjebane mam głównie przez pierwsze 2-3 dni, potem się normuje. Czytałem na forum SFD że tren nawet w estrze jako enan krótko działa i trzeba go walić e3d. Ja raczej nie zamierzam, tylko chcę zejść do 100 mg e5d bo jeżeli chodzi o działanie na mój organizm to nie widzę jakiś spektakularnych efektów, jedyne plusy jakie zauważyłem to spadek tkanki tłuszczowej, i jaja mi wróciły do normalnej wielkości. Reszta z plusów w działaniu nie różni się od zwykłego testosteronu. O efektech ubocznych nie będę wspominał bo jest ich cała masa i chyba każdy kto brał się za ten środek je dobrze zna. Najgorszy jest chyba agresor, rycie bani i podwyższone ciśnienie.
  • 9497 / 1867 / 2
08 sierpnia 2019Kamral pisze:
na pierwszy cykl tylko i wylacznie sam testosteron 250 mg e5d 1-16. Przed cyklem badania, w trakcie i po.
Ło ja pjerdole.
Moze uscislij, ze chodzi o dlugiego testa, bo ktos kupi propa i sie zdziwi.
Moze tez dołóż informacje o odbloku i kilka faktow ktore pominąłes.

Na 1 cykl radzi sie zawsze 1 substancje i najczesciej są to substancje o krotkim i szybkim działaniu.
Prop/meta.

W razie jakiegokolwiek problemu mozna podjac natychmiastowa interwencje.
Ma to jednak minusy bo trzeba sie pilnowac, zeby nic nie spierdolic.

Dlugie estry (przy slabej diexie) to zazsyczaj duze przyrosty (najczesciej fat i woda) ale i troszke bardziej skomplikowany osblok.

Kilka lat tdmu za taki poat na kfd mozna bylo warna wylapac.
Juz nie o sam cykl ktory jest z deka bzdurny bo pchac nowicjusza na polroczna bombe (liczymy tu xykl+ odblok) to troche glupota ale za brak objasnienia co i jak.

Docelowo krotkie cykle (6-8tyg) maja przygotowac czlowieka na te konkretniejsze, dluzsze cykle.
Krotkie cykle bardziej niz te dlugie tyraja organizm...
16 sierpnia 2019kalafior91 pisze:

Od razu niestety pojawiły się zgagi - pantoprazol 20mg co 12h, w tym pierwsza tabletka na czczo, 45 min przed posiłkiem. Ciekawe co będzie dziś na siłce. A nogi czekają kurwaaaa!! :)
Kuleje troszke dieta?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2814 / 365 / 0
16 sierpnia 2019kalafior91 pisze:
Ło kurna. Dziś zacząłem 5 dzień cyklu na mecie. 30mg ed. Łykam tabsy niemieckiej firmy B***r. Wczoraj bez wahania dołożyłem 3,75kg.

Dziś super samopoczucie. Bardzo spodobał mi się efekt...samoakceptacji i chęć do działania. Zaczynam się czuć jak młody Bóg. Silne poranny wzwody utrudniają poranne siku

panoprazol to moze byc za slaby .. contix sprobuj alno sylimarol powinny bardziej sie spisac wiem po swoich " doswiadczeniach " i ogranicz wegle jak jestes na mecie bo moze Cie " zalac " zbyt duza ilosc wegli .. zwieksz ilosc tluszczy/bialka
  • 2814 / 365 / 0
17 sierpnia 2019Architekt pisze:
Też macie wysokie ciśnienie na trenbolonie?
U mnie pikawa chodzi tak, że nawet clenbuterol nie dawał jej takiego wpierdolu.
Generalnie to próbowałem wielu sposóbów na obniżenie ciśnienia i nic nie dało rady, fenibut, piracetam i berberyna zawiodły.
Trzeba chyba będzie odłożyć trenbolon ale zrobię to z "bólem" serca

PS: jak mam podwyższone ciśnienie to zaczyna mnie boleć głowa i robię się senny, w takim przypadku tylko kieliszek wódki jest mi w stanie pomóc, chuj wie dlaczego ale raczej nie zamierzam zostać alkoholikiem.
Niestety Trenbolon ma to do siebie ze wypierdala cisnienie w kosmos i clenbuterol to przy tym jest pikus jesli chodzi o skoki cisnienia .. wodka to nie jest najlepszy sposob na to cisnienie przy SAA ogolnie alkohol nie jest wskazany na cyklu . Jak sam wiesz tren podnosi poziom agresji i " ryje " banie jak zaden inny srodek .. co do obnizenia cisnienia probowales moze , l-arginine ? , bisocard ? , oxycardil ? , captopril ? , dilzem ? ,nitrendypina ? , tritace ? Mysle ze cos z wymienionych napewno by Ci pomoglo .
  • 288 / 20 / 0
18 sierpnia 2019Stteetart pisze:
08 sierpnia 2019Kamral pisze:
na pierwszy cykl tylko i wylacznie sam testosteron 250 mg e5d 1-16. Przed cyklem badania, w trakcie i po.
Ło ja pjerdole.
Moze uscislij, ze chodzi o dlugiego testa, bo ktos kupi propa i sie zdziwi.
Moze tez dołóż informacje o odbloku i kilka faktow ktore pominąłes.

Na 1 cykl radzi sie zawsze 1 substancje i najczesciej są to substancje o krotkim i szybkim działaniu.
Prop/meta.

W razie jakiegokolwiek problemu mozna podjac natychmiastowa interwencje.
Ma to jednak minusy bo trzeba sie pilnowac, zeby nic nie spierdolic.

Dlugie estry (przy slabej diexie) to zazsyczaj duze przyrosty (najczesciej fat i woda) ale i troszke bardziej skomplikowany osblok.

Kilka lat tdmu za taki poat na kfd mozna bylo warna wylapac.
Juz nie o sam cykl ktory jest z deka bzdurny bo pchac nowicjusza na polroczna bombe (liczymy tu xykl+ odblok) to troche glupota ale za brak objasnienia co i jak.

Docelowo krotkie cykle (6-8tyg) maja przygotowac czlowieka na te konkretniejsze, dluzsze cykle.
Krotkie cykle bardziej niz te dlugie tyraja organizm...
Stteetart jak ja widzę jakie Ty perełki piszesz w kwestii dietetyki - mity obalone 10 lat temu to widze, że w kwestii srodków też do przodu nie jesteś. Co sie komuś ma stać na testosteronie samym w 16 tyg ? Poza tym napisałem BADANIA, robisz badania w trakcie cyklu jak wszystko jest okey to czemu niby ma sie nie pociągnąć do 16 tyg czy nawet 20 ? co Ty chcesz nabudować w 8 tygodni ? szkoda mieszać w hormonach na tak krótkie cykle
  • 2814 / 365 / 0
@Kamral
Nawet jak cos nabuduje w te 8tyg to glownie bedzie to woda i fat ktora zejdzie po cyklu i tyle z tego bedzie
ODPOWIEDZ
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.