https://www.cinn.gov.pl/portal?id=15&res_id=1434037
Wpiszcie sobie "hyperreal" w wyszukiwaniu wyrazów.
17/18 letnia młodzież przyznaje się do zakupu narkotyków na Facebooku, poprzez grupki pod szyldem Hyperreal xD
Ofc te grupki z hajpem nie mają nic wspólnego, zrobili je użytkownicy dawnego hajpa na fb, a potem to już w ogóle poszło tak, że ludzie co nigdy na forum nie byli robili te grupki xD
Zawsze mnie irytowali, teraz jeszcze bardziej.
No to nie na tych grupach co trzeba siedzisz bo pierwsze co mi przychodzi do głowy jak słyszę "grupki hajpowe na fb" to mniej lub bardziej nieudolni dilerzy i zdesperowani klienci którzy nie mogą nic ogarnąć na ulicy, a darknet to dla nich fizyka kwantowa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
15 sierpnia 2019WrakCzlowieka pisze: >Ofc te grupki z hajpem nie mają nic wspólnego
[...]
grupki hajpowe na fb" to mniej lub bardziej nieudolni dilerzy i zdesperowani klienci którzy nie mogą nic ogarnąć na ulicy, a darknet to dla nich fizyka kwantowa.
Chyba, że chodzi ci o podobieństwo społeczności, to może po części
Na głównej grupie handlu nigdy nie było.
Byłem kiedyś na jednej i mam tyle zdjęć ćpunów że strzykawkami w zębach czy coś, że to poezja.
Podziel się posiłkiem, chamie
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Podziel się posiłkiem, chamie
No wiem, że handel był wśród użytkowników, to oczywiste, ale na grupie był zakazany i każdy małoletni desperat wylatywał, gdy szukał """""jazzu""""", a i tak wzięli sobie nazwę na te grupki.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.