Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 67 / 6 / 0
Na ochronę przed padaczką dobrze jest stosować Lamitrin albo Depakine w trakcie odstawiania alpry :)
  • 2876 / 266 / 0
tolerka po alprze to najgorsza kurwa jaka istnieje i wszystko jest możliwe, mnie mimo przerw czasem potrafi 8-10mg dopiero porządnie jebnąć
  • 209 / 15 / 0
Gdzieś czytałem (i zgadzam się z tym) że alpra to jedna z benzo, której najtrudniej zbić tolerkę. Klonami się porobię, alpra ruska tolerka - czasem muszę dorzucić. Dalej nie wiem co widzicie w tej alprze - zero w niej rekreacyjności, tylko na wyjścia i ważne okazje się nadaje, ale klon+kawa sprawują się tak samo dobrze ;)
  • 2814 / 365 / 0
11 sierpnia 2019p420 pisze:
tolerka po alprze to najgorsza kurwa jaka istnieje i wszystko jest możliwe, mnie mimo przerw czasem potrafi 8-10mg dopiero porządnie jebnąć
Chlopie wspolczuje .. jak sie dorobiles takiej tolerki ...? :uwaga:
  • 2876 / 266 / 0
jadłem jakieś 3/4 roku jak cukierki,, nie wiedziałem po prostu jak przejebane jest uzależnienie fizyczne (wcześniej tego nigdy noe doświadczyłem na sobie), od prawie roku nie jestem już wiebant fizycznie a mimo to potrafię na spokojnie przyjąć naraz 2-3 dwójki (jestem tez alkoholikiem „piwoszem” wiec pewnej to tez niesbyt pomsga zbić tolerke

jacnstomoast nie wiem co wy widzicie w tych xhujowych klonach, po alprze jestem bogiem, po klonach czuje tak naprawdę gowno
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 2814 / 365 / 0
11 sierpnia 2019p420 pisze:
jadłem jakieś 3/4 roku jak cukierki,, nie wiedziałem po prostu jak przejebane jest uzależnienie fizyczne (wcześniej tego nigdy noe doświadczyłem na sobie), od prawie roku nie jestem już wiebant fizycznie a mimo to potrafię na spokojnie przyjąć naraz 2-3 dwójki (jestem tez alkoholikiem „piwoszem” wiec pewnej to tez niesbyt pomsga zbić tolerke

jacnstomoast nie wiem co wy widzicie w tych xhujowych klonach, po alprze jestem bogiem, po klonach czuje tak naprawdę gowno
Loo to niezle naprawde .. no niestety alkohol nie ulatwia sprawy a wrecz chyba utrudnia ..;/ jesli chodzi o mnie to klona uzywam tylko wtedy jak zaczynam miec drgawki .. a alpra wtedy jak mam jakies lęki albo ciezko mi zasnac .. na szczescie biore alpre mega zadko ..
  • 2876 / 266 / 0
ja jestem zdrowy psychicznie i fizycznie raczej całkowicie (nie licząc brokenheart) wiec „leki” traktuje tylko kak narkotyki a po alprze jest w chij zakebiscie, jednak można coś równie kochać nienawidząc tego
  • 2814 / 365 / 0
Wiesz ja nie twierdze ze jestes chory czy cokolwiek jest z Toba nie tak bron Panie Boze .. nie oceniam kogos po tym ze bierze opio czy benzo czy jakie kolwiek inne srodki czy bierze takie a nie inne dawki .
  • 209 / 15 / 0
Tez tak miałem z alprą i klonami że żarłem na potęgę, nie przejmując się tolerką - dopiero gdy hajs się skończył to zastopowalem. Najlepiej lecieć na klonie i alprze - ale rekreacyjnie wole klona. Alpra jest bardziej leciutka i do ludzi wiec nie dziwie się, że mogła Ci się spodobać.
  • 2876 / 266 / 0
ja pisząc to nie pomyślałem s ogóle ze tak myślisz. a nawet jakbyś myślał to cytując świetny tekst

„nie obchodzi lnie xo myślisz o mnie
dotkniesz mnie tylko gdy spotkają się nasze dłonie” ;)

za dużo zajechania w życiu żebym się wczuwał w takie pierdoly

jestem chory,,’konkretnie moje serce psychicznie, stad lecę po bandzie, częściej nóż bym chciał

w ogóle widzisz, dla mnie klony to jakaś zabawka. zjadłem raz specjalnie 10mg i dupa, alpra nadal zjada dupa po połowie mniejszej dawce

ja ogólnie jestem dość często uważny za tzw dusze towarzystwa czy powiedzmy wodzireja, po alprze napierdalam słowami z ryja jak po stimie i bynajmniej nie jakieś głupoty
Zablokowany
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.