Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 684 / 26 / 0
Jak to jest z przelicznikiem klona na diazepam? Wyczytałem że 2mg klona to 40mg diazepamu. Ale coś mi się nie zgadza bo biorę benzo jak mam paskudne zejście z opio i jak biorę 40mg diazepamu to jest miło, natomiast dziś wziąłem 2mg klona i bardzo chujowo było, nie zniwelowalo zejścia z opio. Może powinienem więcej wrzucić klona? Dodam że mam tolerancję na benzo dlatego takie dawki. Zależy mi żeby samopoczucie się poprawiło ale nie chcę się naćpać benzo z drugiej strony... Problem jest ze mną taki że mam od chuja klona a Diazepam się skończył i nie bardzo mam skąd go wziąć... W ogóle ja jakoś dziwnie reaguje na klona, innym wystarcza 2-4 mg i odplywaja a ja po takiej dawce nic praktycznie nie czuję. Po 6mg zaczynam coś czuć. Dzisiaj wziąłem od popołudnia 8 mg i trochę mnie zmuliło, ale delikatnie. Chyba jeszcze wrzucę że 4mg.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 789 / 47 / 0
Mam podobnie. W lipcu miałem 2tyg przerwy na ct w pierwszy week w sobotę wrzuciłem 4mg w 2 w niedziele poleciało 2mg. Jest jak jest dawki 2-4mg po prostu działają na mnie przeciwdrgawkowo a tak samo rekreacyjne czuje dopiero od 6mg+.
  • 2429 / 584 / 155
A ja z innej beczki.
Do jakiego innego benzo porównalibyście działanie klona? Mi sam klon przypomina w sumie lorazepam w równoważnej dawce, z tym że dłużej działający i nieco bardziej sedatywny. A Wy jak byście porównali? Jakieś spostrzeżenia? @UJebany, @Jamedris, @jogurt?
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 995 / 104 / 0
Ujebany Ci nie odpisze. Klon to dla mnie takie rolki na sterydach. Zdecydowanie relanium nie lor. Lor w dzialaniu jest silny przeciwlekowo (podobienstwo do alpry)klon i rolki bardziej mikrorelaksacyjne. Prof Ashton tez porownuje lora do alpry.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 416 / 58 / 0
Czy w jakiejs aptece zrealizuja mi recepte na klona 0.5 bez napisanej ilosci mg slownie? lekarz sie jebnal. W jednej mi juz odmowili
  • 995 / 104 / 0
Nie zrealizuja.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Porównałbym klona do midazolamu. Ale Midaś fajniejszy
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2814 / 367 / 0
10 sierpnia 2019jogurt pisze:
Porównałbym klona do midazolamu. Ale Midaś fajniejszy
Rowniez wole Midasa bo ma to " wejscie " odczuwalne przy I.V jako nie liczne z benzo . Ale klonem bym nie pogardzil .
  • 2814 / 367 / 0
10 sierpnia 2019dgnted pisze:
Czy w jakiejs aptece zrealizuja mi recepte na klona 0.5 bez napisanej ilosci mg slownie? lekarz sie jebnal. W jednej mi juz odmowili
Niestety recepta na cokolwiek czy to zwykla biala R.P czy RPW to musi miec wypisane slownie dawkowanie ilosc ( gramtura ) inaczej nie przejdzie ..
  • 2104 / 467 / 37
Midazolam najlepszy na sen, pod wszystkimi innymi względami wolę klony. Fajne rekreacyjnie, przyjemne miorelaksacyjnie i dobre na jakieś stresujące sytuacje, choć na takie niespecjalnie ich potrzebuję. Na egzaminy po prostu biorę dzień przed na sen i rano trzyma dalej. W mixie z alko nigdy nic nie na odpierdalałem, zawsze zachodzi spoko synergia ale bez turbo amnezji i krzywych akcji. W porównaniu do wszystkich innych benzodiazepin tylko klonazolam był lepszy rekreacyjnie, ale swoje przygody z tym gównem już opisywałem i więcej tego nie tknę.
Lubisz koks?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.