Do tego, pewnie ogłoszenie jest fake, zwykły olej z zioła i pierdolą, że 99%. Nikt by się z tym tak na darknecie nie pierdolił, chyba, że to legal. Ale raczej piszą, że to 99% żeby cenę podbić a to zwykły olej.
Podziel się posiłkiem, chamie
Autor tematu musi odpowiedzieć sobie sam, bo koncentraty w żadnym przypadku nie przypominają tej niewinnej roślinki. Wypuszczasz bucha, nagle jest takie JEB obuchem w głowę i nie wiesz co się dzieje. To bardzo mocne gówno i paranoje / krzywe jazdy po tym to kilka lig wyżej niż te po zielsku. Próbowałem już wielu koncentratów, osobiście już nie preferuję (za mocne działanie), ale kiedyś je uwielbiałem. No i musisz mieć specjalny sprzęt do konsumpcji tego, zwykła zapalniczka i bongo odpadają - to marnowanie tematu. Musisz mieć bongo do olejków (z takim szkłem żeby nie pękło przy wysokiej temperaturze), palnik i kilka innych akcesoriów. Możesz sobie znaleźć na yt jak to wygląda. Chyba, że masz wapka, w którym można używać koncentratów to inna sprawa.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Ujebanie też nieźle
Podziel się posiłkiem, chamie
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.