01 sierpnia 2019nanawacin pisze: czy pokruszenie połowy tabletki i zesniffowanie jej da jakieś efekty?
Z reguły powinno się dawkę zmniejszyć o 1/4 ~ 1/3 w stosunku tego co byś brał w wersji oral.
Myślę że jest w miarę porównywalna do grzybów lub LSD, jeśli tych drugich są małe dawki (np 2-3g suszonych cubensisów, lub 100-150ug kwasa).
Chciałem żeby mipro dogoniła grzyby i podbijałem dawki 4-ho-mipta ale jednak nie skaluje się miprocynka tak jak grzyby czy LSD.
Dużo czytałem trip raportów ludzi po dawkach typu 500 - 1500 ug LSD, McKenna także zachęcał do heroicznych dawek nawet 10-20g suszonych grzybów i u niektórych to działa, ale prawie wcale (i nie jest to kwestia że to RC, czy nowa substancja) nie czytałem raportów z ponad 100mg miprocyny, jakoś negatywne efekty mocno przeważały, a tych "life-changing" momentów brakowało.
Chyba że ktoś miał takiego NAPRAWDĘ grubego tripa na miprocynie to właśnie szukałm takich osób i niech się ujawnią w temacie :P bo dla mnie ona przy wyższych dawkach wypłaszcza się, a nie skaluje tak fajnie jak lsd/grzyby.
miprocyna dobra jest na microdosing. Łatwo się dawkuje i proch jest w miarę stabilny, jesli dobrze się go trzyma.
No widzę że koledzy się ze mną zgadzają, a już myślałem że to tylko moja obserwacja lub coś ze mną nie tak, ale jednak po 1,5 roku testów doszedłem do takich wniosków i znalazły potwierdzenie :)
02 sierpnia 2019blackgoku pisze: Brałem w dużych dawkach około 45 w porywach do 47mg. I więcej było negatywnych efektów. Powyżej 40 wchodzi mega nieprzyjemny bodyload i zbiera na wymioty. No ale to może być sprawa indywidualna.
Miprocyna w dużych dawkach nie zapewnia enteogennych doznań, ale w mniejszych i w mixach jest unikatowa. Wydaje mi się, że przy miprocynie działa zasada w stylu „diminishing returns”. Różnica między dawką X a 2X jest dużo mniejsza niż między dawką Y a 2Y kwasa. Powyżej 50 mg nie ma co wchodzić specjalnie. Ale i tak znajduje miejsce na podium moich ulubionych psychodelików, pięknych chwili jakie na niej przeżyłem nic mi nie odbierze :)
Przechowywane w worku strunowym + drugim worku strunowym (nieprzeźroczystym) + pudelko na plyty CD. Sam jestem zaskoczony.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.