Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 948 / 279 / 2
Po prostu nie było obok was odpowiedniej osoby, skoro nie urus %-D
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2104 / 465 / 37
Po mixie z DXM to musiałaby chyba być obok mnie pani z mojego awatara, żeby konar zapłonął xd

W mixie z 1P - LSD za to jakieś kobiety tańczyły mi na ścianie, ale też nie wstał. Choć w sumie ze wszystkich psychodelików jakie próbowałem tylko na małych dawkach miprocyny seks miałby sens, na LSD wszystko jest zbyt dziwne, ale na wszystkich psychodelikach przytulanie się i całowanie jest bardzo przyjemne.
Lubisz koks?
  • 977 / 221 / 0
U mnie libido nawet na lekki minus, ale to pewnie kwestia mocno indywidualna. Czynności seksualne, erotyka robią się jakoś tak niezbyt pociągające.
  • 2104 / 465 / 37
U mnie jest po prostu pod tym względem jak z MDMA. Przytulanie/całowanie = zajebioza. Seks = ciekawie, ale tylko raz. Na dużych dawkach to i tego pierwszego się nie chce zwykle. Z drugiej strony Shulgin opisał trip na 12 mg miprocyny jako 'erotic experience'. IMO miprocyna jest i tak najbardziej erotycznym psychodelikiem jaki próbowałem.
Lubisz koks?
  • 604 / 115 / 0
ja też na kilkanaście, może nawet ponad 20 tripów, nie myślałem raczej o tym, po prostu umysł jest gdzieś indziej.
CHOCIAŻ raz na LSD strzepałem i nie było łatwo dojść, to sam climax był naprawdę potężny.
na Miprocynce raz mi się wkręciło i drąg stanął ogólnie byłem taki podekscytowany, dotyk w tamtych rejonach sprawiał przyjemność dużą, coś w stylu emki i była chcica chwilowa, ale nie było z kim xD

ogólnie to raczej zależy od tego w jaką stronę pójdzie trip / co się komu wkręci. Ale z mojego doświadczenia z reguły psychodeliki (kwas, grzyby, mipro, mahomet) raczej nie powodują zwiększonego libido
  • 3649 / 994 / 2
Nie wszystkie psychodeliki da się stosować na seks. Można, ale nie warto. Przykładowo 4-HO- raczej nie, to samo tyczy się raczej większości o ile nie wszystkich pochodnych LSD. AL-LAD był ciekawy pod tym względem, bo dojście było jakby zwieńczeniem "wypierdolenia peaku" i się mocno wtedy zawiesiłem w nicości fraktalno-orgazmalno-rozwałkomózgowej.

Co innego takie cuda jak 2C-P lub 5-Meo-MiPT. Jeśli ktoś zainteresowany jest seksem na psychodeliku (i niezbyt wierzy w jakieś filmy o hipisach, seksie i LSD), to polecam, albo
- same 5-Meo-MiPT (to bardziej mózgotrzepny seksoholiczny psychodelik)
- albo 2C-P z 3-MMC (to dla bardziej zaawansowanych psychonautów, bardziej, znaczy, że trzeba mieć doświadczenie w samym 2C-P, żeby coś takiego kombinować). Najprędzej do 2C-P byłoby 2C-B-Fly, ale nie dałbym gwarancji, że się od tego coś w główce nie przekręci i nie będzie jakieś schizy. Nie bawiłem się w 2C-B-Fly jako potencjalnej substancji na seks, raczej coś ala MDMA tylko bez szczególnej stymulacji. Na pewno 2C-B i 2C-P potrzebują ketona do uwolnienia seksualnego popędu (zwielokrotnionego przez psychodelik), tylko o badtripa lub co gorzej jakiś niegatywnych skutków zdrowotnych w tym wypadku łatwo.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 2104 / 465 / 37
Przy fenetyloaminach i ketonach trochę bałbym się wjazdu na ciało, schizy dopiero na zejściu mogłyby się pojawić i tutaj rzeczywiście lepiej być doświadczonym żeby takie mixy uskuteczniać. Przy ketonach bezpieczniejszą opcją jest po prostu zarzucenie ich do seksu i wzięcie psychodelika kiedy indziej.

Jak już ktoś bardzo chce seksu na psychodeliku, to może najlepiej wypić trochę GBL na afterglow? Wcześniej może zbić psychodelę jednak, na peaku to w sumie i tak za dużo się nie podziała, a tutaj na afterglow GBL fajnie podniesie libido. To też chyba lepiej z tryptaminami, mieszanie go z fenylkami też raczej zbyt dobre dla ciała nie jest.
Lubisz koks?
  • 43 / 7 / 0
Osobiście uważam, że orgazm po psychodelikach to doświadczenie niemalże traumatyczne. Czy to po miprocynie czy lizergamidach. Z klasycznymi fenyklami niestety nie próbowałem.

Niekontrolowane skurcze ciała, jakieś chore odczucia. Już nie mówię o tym, że podniecenie w tym stanie świadomości to jakiś taki dziwny konstrukt. Jak ktoś jest sprawny to mu pewnie stanie, ale to raczej automatyczny odruch. Cała przyjemność moim zdaniem zatracona. Co innego oczywiście bliskość i kontakt fizyczny, ale sam orgazm nie jest ani trochę przyjemny.
  • 977 / 221 / 0
2C-P to było dopiero psychodeliczne zatrucie organizmu, po niczym innym nie czułem się tak struty...ale rzeczywiście psychodeliczne fenylki lepiej uderzały w erotyczne nuty niż tryptaminy i lizergamidy.
  • 202 / 15 / 0
Jaak sie ma miprocyna do grzybow ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.