Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Przerażające jest to, że ludzie nie mają świadomości pewnych reakcji, a i nawet nie próbują się nic dowiedzieć.
Drugą sprawą jest, że jednak żeby znaleźć odpowiedź na pytanie ''czy antybiotyk można łączyć z amfetaminą?'' trzeba poszperać w internetach, między innymi na forach dla ćpunów. Na ulotce nie pisze, sprawdzałam
Z kolei antybiotyki jakieś przeciwzapalne to... ogólnie przy jakiś zapaleniach ropnych powinno się odstawić fete.
Tak więc moim zdaniem mało istotne czy współreagują ;)
Co prawda bardziej to tyczylo miksowania wszystkiego że wszystkim bez namysłu, ani wiedzy czym jest jakiś kurwa "zespół serotoninowy"
Przez hajpka moja wiedza, jak i cv się powiększyło. Będąc politoksymanem powiększanie cv może nie jest zbyt dobre, ale jakaś tam wiedza, w konfrontacji z tym "zacofaniem" tak, bo śmiech zalosci mnie ogarnia jak znajomi kręcą głowami, albo uważają że może mi się stać coś strasznego bo np się ugrzeje apteczna koda, a wjebali w życiu wanienke ulicznego "mefedronu" którego każdy sort w nowym kolorze jest objęty unijnym atestem.
No ale cpun też człowiek, w każdym jest coś z hipokryty. Inna sprawa że jestem stimiarzem od ponad 10 lat, miewam dłuższe przerwy, potem okresy walenia, raz rzadziej, raz częściej, ale nie planuje przeladunku winchestera z trzy tygodniowym wyprzedzeniem, żeby zamówić z dark marketu fete o 75,3 czystości, ani 3 mmc z Indii, tylko futruje co mam pod nosem bo "właśnie nastała ta chwila", jak najebany to z braku laku nawet i ten (stfu!) kryształ.
Z wyprzedzeniem odpowiadam, że nie zamawiam se z wyprzedzeniem takich rzeczy, żeby czekały na odpowiednią chwile bo nie dość że to nielegalne
Dodano akapity dla lepszej czytelności 20.11.2022 | 909
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.