i pytanie brac je w calosci polykac czy moze kruszyc i lykac albo do nocha? co najdluzej podziala?
Co do sposobu brania, to skoro o to pytasz, to tylko wersja połknięcia wchodzi z grę. Kiedyś tam wypróbuj sniff lub inne formy.
Dawka na start zalezy od doświadczenia jakie masz z opio. Nie bierz jednak całej 80tki gdy dpiero zaczynasz. Moze być niefajnie (wymioty itd) lub z problemami.
koda w dawkach 240mg cos tam robila ale krotko
no i czas dzialania 4-6h? nie wiem kto to sprawdzal ale nie widzialem osoby na ktora by tyle to dzialalo
@edit
o 21 wrzucilem 20mg = zero dzialania bo wzialem w calosci
teraz 20 mg wlecialo pogryzione i cos czuje ale co chwile oczy mi sie zamykaja, pije drugiego energetyka i niemoge siee\tego pozbyc a strasznie mne to wkurwia bo nic nie moge zrobci
czy to wiina klona wzietego po godzinie 19?
@walas902 przyjemny miks, ale trzeba uważać... minimalne dawki jednego i drugiego.
Ostatnia dawka chyba z rok temu, ale w między czasie było grzane 920mg DHC czy po 480mg kodeinki (ale wiem, że mógłbym spokojnie dojść do tych 580mg).
24 lipca 2019walas902 pisze: A probowal ktos oxy plus fenta ?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.