Pełna kulturka, mogliby tylko buty zdjąć.
Zawsze traktowałem ich jak ludzi, taka praca.
Nie którzy są w porządku, jak jesteś wobec nich. Raz udało się nawet wspólnie winyla przesłuchać.
Oczywiście, zależy to od rangi przewinienia. Jak zamiast kryminalnych wpadną CBŚ, to zapewne rozjebią drzwi i wyjdą oknem.
Zawsze zaczynałem słowami " Panowie, to jakiś absurd, ale zapraszam".
Natomiast, mi w wyglądzie daleko od stereotypowego ćpuna. Nie powiażą mnie z grupą przestępczą, mogą być jedynie jakieś przesłanki wobec przeszukania.
Zdarzyło się to na przestrzeni wielu lat, nigdy nic tym nie wskórali.
Trzeba myśleć do przodu.
Dobrze, ze ziomki dali wcześniej cynk i wszystko było sprzątnięte
Jak spodziewasz się przeszukania, to nie trzymaj nic nielegalnego na chacie, jeżeli cokolwiek takiego masz, nie tylko dragi.
25 lipca 2019mrheepeace pisze: .... można wyjebac takiemu skurwysynowi z pałki teleskopowej w morde jak będzie pyskował ?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.