Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Bez porównań do giebla czy GHB. Traktujcie BDO jako oddzielną używkę- dlatego też opcje ankiety są tylko 2.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Mimo, że kiedyś nie wyobrażałem sobie życia bez giebla, to w czasach suszy na rynku wolałem nie polewać nic niż BDO. Jakim cudem ludzie chcą się tym truć? Nawet za darmo bym tego nie wziął.
Taka ankieta się przyda żeby ktoś przypadkiem się nie wpakował po przeczytaniu pierdów pana farmazona.
Pozdro
30 marca 2020justrelax pisze: na dniach będę wiedział czy substancja mi służy;)
Życie przemija raz dwa, szkoda czasu na brednie
W następnym tygodniu napiszę coś więcej.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.