Licz się z tym że jak mieszasz używki - tu emka, feta i alkohol - cena tej zabawy zawsze rosnie.
Nawadniaj się, jedz lekko. Zryj jajka jak dasz rade, regna sero. Tylko że dołek sero po MDMA to najmniejszy problem. Gorzej z feta i alko. Gęsta ślina to objaw m in odwodnienia, co się zdarza po samym chlaniu już. A jak konsumujesz to też chujowe sorty futra to sam sobie podziekuj. Ciekaw jestem czy o tej truciznie na szczury wiedział, jak pił gorzale... Strychnina, co? :D a szkła nie było? :)
Polecam Muszynianke do picia. Rozsądnie i powoli z elektro. Magnez też bez przesady. Wity b też. I już se nie tyraj wątroby więcej.
Ciekawe, czy jeśli faktycznie chrzczona czymś feta była, to powinniśmy go odesłać do szpitala na badania (chocby krwi i moczu) ja pier...
Pozdro i więcej rozsądku
"Rutyna to rzecz zgubna "
POZNIEJ DORZUCILEM JESZCZE 3 2H POZNIEJ PO POLNOCY ZARZUCILEM 6x 75 mg tramadolu +650mg oczywiscie paracetamolu , zaznaczam za od 11 dzisiejszego dnia zacząłem brać 3cmc mam tego 5 gram
czy grozi mi jakies niebezpieczenstwo
sprostowanie tych clonów mogłbo być o 4 nawet więcej
a tolerke mialem zerową
Proszę o szybką pomoc
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.