Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Siemka Ziomki, to mój pierwszy post, więc będę wdzięczny za Waszą opinię na temat moim zdaniem dziwnego tripa.

Opis
Nazwa: Coca-Cola
Kolor: czerwony
Kształt: puszka coli
Logo: Coca-Cola
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: ogólnie to moja pierwsza pixa po bardzo długiej przerwie, mojego ziomka pierwsza w życiu. Podobno są duże i mocne (300mg), więc na start załadowaliśmy 1/3 na głowę i piliśmy piwka (2-3). Po ok. 40 minutach ‚coś’ zaczęło wchodzić, ale nie do końca była ta euforia i wszystko o czym naczytaliśmy się w Waszych recenzjach. Po ok. 2 godzinach dorzuciliśmy jeszcze raz 1/3 i zaczęło robić się miłej, serce biło mocno, przestaliśmy pić alko, ale okropne uczucie suchości, potu, więc wchodziły soki i woda, żeby się nie odwodnić. Oczy duże, ogólnie lekki nieogar, ale przyjemny, ale nadal brak TEGO CZEGOŚ. Po kolejnych 2 godzinach znowu dorzutka 1/3 na łeb, gadamy, muzyka wchodzi przyjemnie, jest poczucie energii, mega szczękościsk i ogólnie szybko mijający czas. Pijemy okropnie dużo wody (ponad 2 litry/os.). Po ok. 6 godzinach od startu zabawy podjęliśmy złą decyzję i przez brak takiej ogólnej satysfakcji i euforii wymieszanej z empatią, stwierdziliśmy, że może wzięliśmy za mało albo pixy są słabsze niż w opisie i dorzuciliśmy jeszcze 1/2 na osobę. To był oczywiście błąd. Kolega się porzygał i miał lekkie haluny, a mnie zamuliło i po jakimś czasie chciałem już tylko iść spać. Dało się zasnąć po paru godzinach, trochę niespokojny sen, ale ogólnie spoko. Drugiego dnia poczucie zmęczenia, bolącą szczena, ale brak poczucia depresji ani smutku. Taki w sumie bardziej kac, bez wjazdów na psychikę. Kolejne dni też w sumie ok. I tu moje pytanie - myślicie, że one naprawdę mają MDMA? Czy to coś bardziej pobudzającego, ale nie euforycznego? A może dawki złe? Oczywiście, to że wzięliśmy łącznie za dużo to wiem, ale było we mnie takie poczucie gonienia króliczka, którego ani razu tego wieczoru nie złapałem :(
Ocena działania: 4/10
Dodatkowe komentarze: co sądzicie? To z nami czy z tymi pixami jest coś nie tak? :P A i ja jestem większym chłopem, kolega normalny, ok. 60kg.
  • 153 / 14 / 0
16 lipca 2019Wodazkranu pisze:
Siemka Ziomki, to mój pierwszy post, więc będę wdzięczny za Waszą opinię na temat moim zdaniem dziwnego tripa.

Opis
Opis działania: ogólnie to moja pierwsza pixa po bardzo długiej przerwie, mojego ziomka pierwsza w życiu. Podobno są duże i mocne (300mg), więc na start załadowaliśmy 1/3 na głowę i piliśmy piwka (2-3). Po ok. 40 minutach ‚coś’ zaczęło wchodzić, ale nie do końca była ta euforia i wszystko o czym naczytaliśmy się w Waszych recenzjach. Po ok. 2 godzinach dorzuciliśmy jeszcze raz 1/3 i zaczęło robić się miłej, serce biło mocno, przestaliśmy pić alko, ale okropne uczucie suchości, potu, więc wchodziły soki i woda, żeby się nie odwodnić. Oczy duże, ogólnie lekki nieogar, ale przyjemny, ale nadal brak TEGO CZEGOŚ. Po kolejnych 2 godzinach znowu dorzutka 1/3 na łeb, gadamy, muzyka wchodzi przyjemnie, jest poczucie energii, mega szczękościsk i ogólnie szybko mijający czas. Pijemy okropnie dużo wody (ponad 2 litry/os.). Po ok. 6 godzinach od startu zabawy podjęliśmy złą decyzję i przez brak takiej ogólnej satysfakcji i euforii wymieszanej z empatią, stwierdziliśmy, że może wzięliśmy za mało albo pixy są słabsze niż w opisie i dorzuciliśmy jeszcze 1/2 na osobę. To był oczywiście błąd. Kolega się porzygał i miał lekkie haluny, a mnie zamuliło i po jakimś czasie chciałem już tylko iść spać. Dało się zasnąć po paru godzinach, trochę niespokojny sen, ale ogólnie spoko. Drugiego dnia poczucie zmęczenia, bolącą szczena, ale brak poczucia depresji ani smutku. Taki w sumie bardziej kac, bez wjazdów na psychikę. Kolejne dni też w sumie ok. I tu moje pytanie - myślicie, że one naprawdę mają MDMA? Czy to coś bardziej pobudzającego, ale nie euforycznego? A może dawki złe? Oczywiście, to że wzięliśmy łącznie za dużo to wiem, ale było we mnie takie poczucie gonienia króliczka, którego ani razu tego wieczoru nie złapałem :(
Dodatkowe komentarze: co sądzicie? To z nami czy z tymi pixami jest coś nie tak? :P A i ja jestem większym chłopem, kolega normalny, ok. 60kg.
Moim zdaniem to nie była czysta emka (albo emka słabej jakości) lub zadziałał alkohol + zjedzona większa dawka.
Ja jak zarzuciłem pół z 300mg (150mg) już miałem dobrze, po dorzutce kolejnej półki kumulacja była intesywna i rozpływająca. Wstawać się nie chciało, ale jak już to zrobiłem to nie usiadłem przez dłuższy czas, mój najlepszy trip z pillsami. (mowa o różowych RedBullach z napisem RedBuli)
  • 12 / 1 / 0
14 lipca 2019Yolocaust pisze:
Opis
Nazwa: duszek xD
Kolor: jasnoniebieski
Kształt: maska z filmu "krzyk"
Logo: jw.
Gdzie kupione: Lubelskie
Kiedy kupione: lipiec(ale z tego co wiem długo leżały)
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania: najgorsza piksa jak dotąd. W zasadzie brałem taką samą kilka miesięcy wcześniej i było bardzo w porządku, tym razem to było jakieś nieporozumienie. Ładowała się strasznie długo, w zasadzie ponad godzinę, działała bardzo słabo(żeby coś poczuć to było trzeba zjeść dwie), a na drugi dzień efekty typowe dla zjazdu :/ Bardzo możliwe, że źle była przetrzymywana i się zepsuła.
Ocena działania: 1/10
Takie jak w zalaczniku? W dodatku dosc latwo sie kruszyly ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1 / / 0
Nazwa: nie wiem :( może punisher?
Kształt: sześciokąt
Logo: czaszka
Gdzie kupione: stolica
Kiedy kupione: 2019 lipiec

próbował ktoś, wiecie ile jest w srodku? ktos pisal wyzej o podobnej pigule, ale byla w ksztalcie diamentu ~~
  • 429 / 64 / 0
Wodazkranu pisze:

Opis
Dodatkowe komentarze: co sądzicie? To z nami czy z tymi pixami jest coś nie tak? [emoji14] A i ja jestem większym chłopem, kolega normalny, ok. 60kg.
Zbyt wielkie oczekiwania, może jakaś chujnia z powodu złego przechowywania pigul, albo jakiś mix M z czymś innym
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 1 / 0
Pytanie
Nazwa: Dinozaur?
Kolor: Biały/szarawy
Kształt: Dinozaur
Logo: Brak loga, po prostu białe dinozaury
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: 15.07
Dodatkowe komentarze: Ktoś widział, testował takie coś? Pierwszy raz widze na oczy, a na necie nie ma testów
  • 3 / / 0
Pytanie
Nazwa: Dinozaur?
Kolor: Biały/szarawy
Kształt: okrągły, biała tabletka
Logo: tulipan
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: 18.07
Dodatkowe komentarze: Ktoś widział, testował takie coś? Pierwszy raz widze na oczy, a na necie nie ma testów
  • 232 / 15 / 0
16 lipca 201988 pisze:
14 lipca 2019Yolocaust pisze:
Opis
Nazwa: duszek xD
Kształt: maska z filmu "krzyk"
Logo: jw.
Gdzie kupione: Lubelskie
Kiedy kupione: lipiec(ale z tego co wiem długo leżały)
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania: najgorsza piksa jak dotąd. W zasadzie brałem taką samą kilka miesięcy wcześniej i było bardzo w porządku, tym razem to było jakieś nieporozumienie. Ładowała się strasznie długo, w zasadzie ponad godzinę, działała bardzo słabo(żeby coś poczuć to było trzeba zjeść dwie), a na drugi dzień efekty typowe dla zjazdu :/ Bardzo możliwe, że źle była przetrzymywana i się zepsuła.
Ocena działania: 1/10
Takie jak w zalaczniku? W dodatku dosc latwo sie kruszyly ?
Takie, tylko jasnoniebieskie
  • 429 / 64 / 0
Pytanie
Nazwa: Domino
Kolor: Neonowy zielony?
Kształt: Prostokąt
Logo: -
Gdzie kupione: Opolskie
Kiedy kupione:18.07.19
Dodatkowe komentarze: gdzieś czytałem że 250mg
IMG_20190718_203714.jpeg
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nazwa:Domino
Kolor: Różowy
Kształt: Kostka domino, zaokrąglone kanty
Logo: Domino z przedziałką, liczba oczek 2 i 5
Gdzie kupione: Holandia
Kiedy kupione: 19.07.2019
Dodatkowe komentarze: Ktoś wie co i ile w nich siedzi?
Uwaga! Użytkownik Rufis00 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.