No ale każdy organizm jest inny, równie dobrze możesz w ogóle nie poczuć objawów odstawiennych
Paweł
W moim przypadku przychodził już po ok 1.5- 2 h od pominięcia dawki (brałem 1.5 g systemem 450 rano i 1050 wieczorem) i trzymał mocno minimum 5 dni. Dojście do stanu, gdzie ból był już bardzo niewielki zajmowało mi 7 dni.
Wyjątkami od tej reguły były wyloty do ciepłego kraju, gdzie kodeina jest tylko na RC. To w jakiś sposób kołowało mój mózg tak, że skręt był minimalny i trwał może 2 dobry.
jezus_chytrus pisze:brałem 1.5 g systemem 450 rano i 1050 wieczorem
Musiales miec jakies nieograniczone fundusze :D
16 lipca 2019OdwiertKorzenny pisze: @Drevolt dlugo grzales kode i jakie dawki ?
hel wreszcie ?
do 2017 wrzucalem z 3-4 razy na tydzien, od 2017 zaczalem wrzucac codziennie a jakos od kwietnia 2017 wrzucalem juz po 2-3 razy dziennie potem to juz caly czas praktycznie 3 razy dziennie 300 albo 240 mg czyli dziennie potrafilem pochlanac 3-4 paczki 16 tabletkowe, wydawalem po 40zl czasami dziennie na kode
maly skret zaczynal mi sie gdy wzialem np. rano a potem przez caly dzien juz nie i dopadal mnie nad ranem nastepnego dnia
najlepsze jest to ze do takiego skreta jakiego mialem teraz doprowadzilem moze z 3 razy czyli dni w ktore nie bralem kody bylo moze z 6 razem
no i na hel sie nie przesiadam, to bylby za duzy skok
Można powiedzieć, że w tej niechlubnej dziedzinie życia opio ćpuna byłem wyjątkowo bezczelny, ale i skuteczny (wiem, żadna chluba).
Moje historie pewnie jeszcze kilka osób pamięta.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.