Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / 2 / 0
Hej, jadł ktoś? Jakieś opinie?

Nazwa:
Kolor: pomarańczowy
Kształt: prostokąt
Gdzie kupione: wlkp

http://pl.tinypic.com/r/1gq2pi/9
  • 429 / 64 / 0
doskozzzza pisze:
Hej, jadł ktoś? Jakieś opinie?

Nazwa:
Kolor: pomarańczowy
Kształt: prostokąt
Gdzie kupione: wlkp

http://pl.tinypic.com/r/1gq2pi/9
Glock, 100% MDMA, pomarańczowej nie jadłem, może mieć od 130mg do 200mg :)
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 64 / 0
Opis
Nazwa:VolksWagen
Kolor:zółty
Kształt:okrągły
Logo:VW, droga strona R
Gdzie kupione:opolskie
Kiedy kupione: połowa stycznia
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: moja pierwsza pixa <3 odlot
Ocena działania:10/10

Opis
Nazwa:Granat
Kolor:Zielony
Kształt:granat
Logo:
Gdzie kupione:opolskie
Kiedy kupione:maj
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania:MDMA :)
Ocena działania:8/10

Opis
Nazwa:Chupa chups
Kolor:biały
Kształt:okrągły?
Logo:chupa chups
Gdzie kupione:Niemcy
Kiedy kupione:czerwiec
Opis działania:słaba bomba, mało MDMA
Ocena działania:6/10

Opis
Nazwa:chupa chups
Kolor:pomaranczowy
Kształt:okrągły?
Logo:chupa chups
Gdzie kupione:dolny slask
Kiedy kupione:czerwiec
Opis działania:najlepsze co jadłem do tej pory
Ocena działania:10/10
Dodatkowe komentarze:
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 14 / 0
Radzę nie brać wszystkich opinii do siebie, bo widzę tutaj tendencję do pisania, że jeśli dany krążek uchodzi za dobrego, to każda partia musi być taka sama. Otóż nie, można trafić na lipę, np. wyżej wspomniany glock. Znajomy dorwał różowe w okolicach Łodzi, po załadowaniu całego dosłownie zero efektów.
U mnie z kolei w kujawsko pomorskim dostałem fioletowe domino, które również uważane są za dobre pillsy. Po całej to samo jak wyżej - zero efektów.
Także zanim zaczniecie się wypowiadać co niektórzy, to zastanówcie się dwa razy. Chujowe sorty też się zdarzają (np. Supermeny)
  • 5 / / 0
10 lipca 2019Abcd93 pisze:
Radzę nie brać wszystkich opinii do siebie, bo widzę tutaj tendencję do pisania, że jeśli dany krążek uchodzi za dobrego, to każda partia musi być taka sama. Otóż nie, można trafić na lipę, np. wyżej wspomniany glock. Znajomy dorwał różowe w okolicach Łodzi, po załadowaniu całego dosłownie zero efektów.
U mnie z kolei w kujawsko pomorskim dostałem fioletowe domino, które również uważane są za dobre pillsy. Po całej to samo jak wyżej - zero efektów.
Także zanim zaczniecie się wypowiadać co niektórzy, to zastanówcie się dwa razy. Chujowe sorty też się zdarzają (np. Supermeny)
Popieram w 100%.

Apropo właśnie tego pomarańczowego glocka, jadłem go kilka dni temu. Miałem przerwę od emki prawie pół roku i dla urozmaizenia weekendu postanowiłem sobie zjeść. Znajomek ogarnął mi właśnie wyżej wymienionego pomarańczowego glocka i rzekomo miał mnie wyjebać z butów. Zjadłem całą i zero efektów ( mazury ). Także piguła pigule nie równa :)
  • 232 / 15 / 0
Nazwa: Wiem tylko, że "donald"
Kolor: nie wiem
Kształt: nie wiem, ale podejrzewam, że może chodzić o trumpa, więc w kształcie donalda trumpa?
Gdzie kupione: Lubelskie

Ktoś coś wie o nich?
  • 429 / 64 / 0
Yolocaust pisze:
Nazwa: Wiem tylko, że "donald"
Kolor: nie wiem
Kształt: nie wiem, ale podejrzewam, że może chodzić o trumpa, więc w kształcie donalda trumpa?

Ktoś coś wie o nich?
Kolorów jest sporo i spodziewam się że każdy może mieć inna zawartość emki albo czegoś innego, tak po samej nazwie to ciężko stwierdzić co to i ile tego jest
  • 4 / 1 / 0
Pytanie
Nazwa: FC Barcelona
Kolor: różowy
Kształt: herb barcy
Logo: Góra jak w herbie, na dole napis FCB
Gdzie kupione: pomorskie
Kiedy kupione: lipiec
Dodatkowe komentarze: przediałka z tyłu, czarne i brązowe kropeczki

Pytanie
Nazwa: rolex
Kolor: żółty
Kształt: kółko, na bokach wypustki
Logo: korona, na dole trzy kropki
Dodatkowe komentarze: z tyłu przediałkA krzyżowa
  • 429 / 64 / 0

imagri pisze:

Pytanie
Nazwa: rolex
Kolor: żółty
Kształt: kółko, na bokach wypustki
Logo: korona, na dole trzy kropki
Dodatkowe komentarze: z tyłu przediałkA krzyżowa
MDMA nawet spoko, mi wszedł po 20min koledze po około 30
  • 232 / 15 / 0
Opis
Nazwa: duszek xD
Kolor: jasnoniebieski
Kształt: maska z filmu "krzyk"
Logo: jw.
Kiedy kupione: lipiec(ale z tego co wiem długo leżały)
Opis działania: najgorsza piksa jak dotąd. W zasadzie brałem taką samą kilka miesięcy wcześniej i było bardzo w porządku, tym razem to było jakieś nieporozumienie. Ładowała się strasznie długo, w zasadzie ponad godzinę, działała bardzo słabo(żeby coś poczuć to było trzeba zjeść dwie), a na drugi dzień efekty typowe dla zjazdu :/ Bardzo możliwe, że źle była przetrzymywana i się zepsuła.
Ocena działania: 1/10
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.