Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Nie tylko o chemię chodzi w tych środkach.
Póżniej byłem zszokowany,miałem totalnie zajebistą,bardzo euforyczną,odmulającą fazę.Nigdy nie miałem takiej fazy.Chociaż to może przez to że zjadłem w lato,a zawsze jadłem na jesieni,w zimie.
Chętnie poczytam więcej wypowiedzi grzybiarzy będących na SSRI, moja kobieta ma przed sobą jeszcze spory okres szamania sertaliny a chcielibyśmy sobie niebawem grzybnąć. Z zagranicznych forów wyczytaliśmy, że najczęściej jest słabiej niż powinno, rzadko jest mocniej, a czasem jest tak samo, jak bez ssri. Nie znalazłem informacji o nasileniu negatywnych przeżyć, więc takie rzeczy zapewne wynikają bezpośrednio z psychiki jedzącego.
Od 3 dni biorę citronil (20 mg rano) a za 2 dni zamierzam zjeść 15g grzybków (holenderskich trufli, Atlantis) plus prawdopodobnie po tripie w ciągu dnia, jakieś MDMA wieczorem. Ssri zaczynają działać po minimum 2 tygodniach, więc raczej nie powinno być żadnych niemilych akcji lub, po prostu może coś działać słabiej, chyba za wcześnie na to? Dodam, że nie mam depresji itp, delikatne lęki itp. To mój pierwszy raz kiedy zacząłem zażywać leki.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.