Jeśli zaś chodzi o komunikacje mobilna to bez dwoch zdan signal
03 lipca 2019siostrorelanium pisze: Adresat w signalu musi miec ta apke?
Tutanota-tutanota
I
Protonmail- protonmail-
Odpada
Tuta- proton
Proton-tuta.
Reszta tych serwisów czy apek odpada.
Choć wątpię, żeby chciało się prawnikom występować do np privnota o zapis rozmów z konkretnego ip.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Trwa to od lat, co w tym dziwnego, nie znam nikogo kto by miał jakikolwiek problem z tego.
Ja w tym siedzę od niecałych 6 lat i unikam przypalu jak się tylko da.
Zwłaszcza unikam vendorow którzy sami w sobie są problemem.
Jeśli jednak kogoś z Was stać na bycie kindercpunem który musi się pochwalić tym co ma to jego problem.
*Ja miałem okazję dwa razy wizytowac lokalny komisariat czy tam komendę i trzeci raz mi się nie uśmiecha.
Nie mam na to ani czasu ani chęci. A zwłaszcza mi się nie chce sprzątać bajzlu w domu po jakichś dwóch gamoniach.
A rynek sam dąży do oczyszczenia sie z takich ludzi.
#Z grup pejsbukowych na których smutni panowie odpalaja program ktroy szuka stosownych wyrazen.
#ze stron vendorow którzy nie potrafią ukryć tożsamości swojej czy informatyka itd
* Uwaga dotyczy tylko problemów z rc/dragami.
Nie liczę wizyt typu gość na Allegro wydymal kogoś czy obecności w złym miejscu o złym czasie.
Na propsie zawsze było spotkanie face to face i brak wspominania o dragach przez neta, tel czy droga radiowa.
Im mniej informacji wychodzi tym mniejsza szansa na problem.
zwłaszcza, że to co jest w necie, w nim pozostanie.
01 listopada 2019Ankaaa pisze: odnoscie pytania w temacie to Whatsapp nadaje sie co najwyzej do pisania o pogodzie. nikomu nie polecam. ja korzystam, ale pisze o dupie marynie.
Po tym jak kilku znajomych musiało wobic hard reset fona i kont społecznościowych bo się im zachciało rozsyłać filmiki że skaczaca małpka dobilem wogóle od tematu.
Wirusy plus przypisanie do konkretnego nr kom skutecznie mnie odstrasza.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.