Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
369
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
336
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
12%
Nie, nie dziala.
199
19%

Liczba głosów: 1033

ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
@damian90222
Daj sobie czas do miesiąca.Minimalnie 3 tygodnie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 16 / 3 / 0
Czy u was też w trakcie kuracji ( u mnie już 2 miesiac) zdarzały się dni jakby leki nie działały a potem, znów wracalo dobre samopoczucie? Niedawno zwiekszylem dawke i od razu poczułem się lepiej a później dół. Teraz sie chyba znowu stabilizuje.
  • 13 / / 0
@UJebany
A czy sertralina w takiej dawce powinna juz naprawde bardzo mocno dzialac na stany lękowe?
  • 9 / 2 / 0
27 czerwca 2019Koldox pisze:
Czy u was też w trakcie kuracji ( u mnie już 2 miesiac) zdarzały się dni jakby leki nie działały a potem, znów wracalo dobre samopoczucie? Niedawno zwiekszylem dawke i od razu poczułem się lepiej a później dół. Teraz sie chyba znowu stabilizuje.
Dokładnie tak.
Uwaga! Użytkownik vizzairs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 5 / 0
Czy zmniejszenie dawki sertraliny na 50 mg ze 100 mg na dwa dni da jakiś wymierny skok libido?
  • 8103 / 914 / 0
@ty_no_nie_wiem
Żebyś zauważył skok libido musiałbyś zmniejszyć chociaż na tydzień.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 16 / 3 / 0
Mi libido wróciło po zwiększeniu dawki z 50 na 100. Nie wiem czemu, po prostu wróciła ochota i możliwości na seks. Może gospodarka chemiczna w mózgu uregulowala się w końcu :)
  • 384 / 64 / 0
^
U mnie to samo ostatnio, ale 100 mg -> 200 mg

Poza tym, przestaję już odczuwać jakiekolwiek działanie sertraliny, chyba muszę się przejść po coś nowego. W końcu to już ponad rok brania
?
  • 1 / / 0
To ja może nieco z innej beczki. Jestem tutaj nowa i raczej nie mam doświadczenia z lekami itd. jednak liczę na waszą opinię :)
Więc kupiłam miesiąc temu witaminy b-complex, orotan litu oraz wypiłam siedem herbat z dziurawca. Wczoraj byłam u lekarki i przepisała mi Setaloft, jednak zapomniałam zapytać jak to się ma do mojej obecnej suplementacji. Może Wy mi coś poradzicie? Właściwie to zamierzam zrezygnować z mojej suplementacji na rzecz leku, jednak chciałabym brać dalej b-complex, a boję się, że mogę coś namieszać.
Tu jest link do składu witamin: https://eko-familia.pl/pl/p/SOLGAR-STRE ... k/23109860
  • 2 / / 0
Biore asertin 100 już dobre 4 lata. Nie mam pojęcia czy to cokolwiek daje, ale wiem że wjebałem sie w straszny szajs, bo nie moge tego odstawić. Próbowałem już z 3 razy i za każdym razem musiałem wracać. Także o tych kilku latach nie wiem czy to coś daje, czy nie, i tak musze to brać. Chyba nie polecam.
this world is a school - no one expects to stay in school forever
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.