Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
08 czerwca 2019Nawiedzony Szaman pisze: pewnie razem na każdej przerwie do kibla do jednej kabiny chodzicie żeby wciągać, plus kiedy przypadkiem miniecie się na zakładzie to rzucicie na siebie czułe spojrzenia i wymienicie się zalotnym uśmiechem
A tak zupełnie poważnie, to tylko wam się wydaje że inni nie wiedzą, a nawet jeśli to widocznie jest jeszcze za wcześnie, ale gwarantuję Ci, że prędzej czy później będzie to widać jak na dłoni.
08 czerwca 2019DorianGray pisze: Zawsze myślałem, że jest na odwrót. Tzn. na początku nic nie widać, a później wiesz, że widać w chuj, bo zaczynają się psychozy i każde spojrzenie, które przechwycisz, jest coś mocno podejrzliwe, jakby już wiedzieli, co robimy w toalecie.
Ogólnie chodzi o to, że w początkowym etapie zażywania narkotyki (lekko upraszczam ofc) nie przynoszą widocznych negatywnych efektów, wręcz przeciwnie. Otoczenie więc nawet jeśli jakąś zmianę w zachowaniu zauważy to raczej na plus. Natomiast im dalej brniemy w zażywanie/uzależnienie tym trudniej jest zamaskować coraz silniej dające o sobie znać negatywne skutki zażywania. I nie mam tu wcale na myśli jakiegoś wieloletniego procesu - niektórym wystarczy nawet i miesiąc ostrej jazdy, żeby nawet kasjerka w Żabce zauważyła, że "coś" z kolesiem jest nie tak.
Do tego dochodzi jeszcze nieodłączny element każdego uzależnienia - system iluzji i zaprzeczeń. W głowie tworzymy sobie alternatywną rzeczywistość w której wcale nie jesteśmy aż tak wjebani, bo przecież na święta nie brałem, a schudliśmy 10 kg z powodu złych nawyków żywieniowych, mimo że całkiem przyzwoicie zarabiamy to wciąż brakuje nam kasy, itp. itd. W każdym uzależnieniu schemat wygląda w zasadzie tak samo
A tak to standardowo(ale to bardziej psychiczne):
-Rozdrażnienie/awanturowanie o byle chuj
-żarcie niewyobrażalnych ilości jedzenia
-zapadniecie w "sen zimowy"
-a no i rosnący bęben [emoji16]
Ja tam nigdy nie robiłem takich ciągów co by choćby 2 tyg. dzień w dzień furać, ale po mniejszych(3-4dni) po odstawieniu jak minie już ze 4 dnivto zaczynam czuć się coraz lepiej i lepiej.
Teraz już w sumie będzie się kończył drugi tydzień na sucho i w sumie to dużo lepiej się czuję niż przy wit. A.
Mimo wszystko jakiś zjebany mózg jest, bo codziennie wracając z pracy mijam miejscówkę dila i na te 5sek. przechodzi myśl "a może by zajrzeć", ale udaje się ją zwalczyć po tych 5 sek. [emoji6]
Poprawiono literówkę. misspill
Ciekawy jestem jak by mi wyszły EKG itp po 19 miechach żarcia dzień w dzień z czego większość na pełnej kurwie
Napisze Tobie tak.U jednego wszystko będzie w normie a u kogoś EKG wyjdzie w opłakanym stanie.Ale najważniejsze to kontrolować swój stan zdrowia.
P.S. Zrób te EKG i zobaczysz czy czas przystopować czy możesz dalej lecieć.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Na szczęście głównie uzależnia psychicznie (a może na nieszczęście?)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.