Niepokoi mnie fakt, że od godziny mam napięte mięśnie, uczucie guli w gardle i podwójne widzenie.
Mam się tym stanem niepokoić?
Co do picia i lajny, ... zajeb sobie jeszcze w tę łepetynę, to może trochę soku upuścisz i cię pobudzi jednocześnie.
Piwko nie zaszkodzi (albo że chcesz pić na litry), wszelkie krechy zdecydowanie na nie.
Demis pisze:O 14 godzinie wziąłem 300mg kodeiny. Jestem obecnie na 30 arypiprazolu.
Niepokoi mnie fakt, że od godziny mam napięte mięśnie, uczucie guli w gardle i podwójne widzenie.
Mam się tym stanem niepokoić?
Jak się wgl teraz czujesz i czy wszystko jest w porządku?
Po 3 h zacząłem mieć nieprzyjemna fazę ale to raczej przez to że bolal mnie brzuch
Aktualnie mam tętno 120
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.