/ a pytanie w stylu dlaczego jak zjem kebaba to jestem najedzona?
ja latam
Bądź inne zaburzenia psychiczne w tym uzależnienie.
Pragniesz odciąć się od rzeczywistości która nie sprawia Ci przyjemności.
Proponuję zmienić swoją rzeczywistość, jeżeli jesteś w stanie. Ew. wizytę u psychiatry/terapeuty.
Pół roku zamieni się w co trzy miesiące, co trzy w co miesiąc, dalej sobie dopowiedz. Nie jeden maczo mówił, że na sportowo to on może całe życie.
Jeżeli się mylę i jesteś zupełnie zdrowa, wolna od używek, żyjesz pełnią życia i oddychasz pełną piersią - wybacz za pomówienia. Pytałaś o opinie.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Pozdro
Z niewielkimi problemamy psychicznymi wynikajacymi z cech osobowosci (np. jak ktos caly czas mysli o stresujaacych rzeczach), mozna poradzic sobie samemu utrzymujac higiene psychiczna, ale do tego trzeba miec choc krople oleju w glowie, ale w necie znajdziesz jak sie relaksowac na 100 sposobow i ktorys pewnie bedzie na ciebie dzialac, np. medytacja z przewodnikiem.
Popularniejsza niż heroina. Brytyjskie nastolatki ofiarami upodobania do ketaminy
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Włochy: Pies-poszukiwacz trufli znalazł zakopaną w ziemi kokainę
Pies-poszukiwacz trufli znalazł w lesie we włoskiej Abruzji zakopaną w ziemi czystą kokainę o wartości około 25 tysięcy euro - podała w środę agencja Ansa. Wyprawa po te cenne grzyby nieoczekiwanie zamieniła się w operację antynarkotykową.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.