Niedawno raz nawet techniczka mi wydawała 300mg na to druga obok mówi "niee nie można, odejmij jeden listek" a ta poleciała do magistra się spytać... i się zgodził :d Co ciekawe to nie przypadek bo w tej aptece zawsze dają 300.
Generalnie aptek jest tak najebane obok siebie, że dla własnego honoru lepiej poprosić o to jedno i nie zgrywać desperata.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Why can't you let me go?
Po 1 Nic nie będą przenosić ani zamykać, ustawa dotyczy nowo otwartych aptek jak napisał PoppyLov3r
Po 2. Apteka to medyczny punkt wydawania leków który musi się szanować, a nie kurwa pizzernia, wreszcie zrobią porządek z tą patologią.
P.S wodopój będzie nadal czynny :diabolic:
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
29 maja 2017jezus_chytrus pisze: Apteka, to jednak nie jest pizzeria. W pizzerii właściciel ma dostęp do pizzy, natomiast w aptece do Morfiny itp. Moim zdaniem nie jest to takie głupie.
Apteka powinna podlegać pod takie same prawa jak inne przedsiębiorstwa prywatne. Ta ustawa tylko przyniesie droższe leki, i utrudni życie pacjentom.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.