Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
musiałem mielić to nożem, w dużych grudach
bardziej robie ten temat żeby dowiedzieć się co to jest
bo na moje oko, to nie jest dobry sort
nie kopie za mocno, nawet nie wiem czy w ogóle coś robi
jestem lekko pobudzony, smak ma lekko gorzkawy
a przy innych sortach jak brałem, po prostu nie dało się wytrzymać
smaku gorzkośći, i taki kopał najbardziej
ten za to pachnie coś jak pryskany alkoholem
czy ktoś spotkał się z takim czymś, i orietnuje czym to może być?
Poprawiono literówkę w tytule wątku. misspill
06 kwietnia 2019SIRPAWPIFIN pisze: Ja słyszałem,że dodaje się etanolu,żeby wydłużyć trwałość towaru,albo druga wersja,żeby nie trzeba było trzymać w lodówce,a towar nie tracił,a trzecia,że jak masz go dużo,to z czasem,to się ulatnia spierdala,a to niby zapobiega temu.Wiem że amfa podlana etanolem,zamienia się w grudy,jaki dokładnie jest tego cel,to nie wiem,ale tak jest robione/przetrzymywane,przez wiele osób.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.