Fajnie se tak odkrywać Twoje posty na bloku xD Ja mam 2 warny, więc musimy się jeszcze mocniej powyzywać i popierdolić głupoty, żebym se odpoczął
PS Drevolt, Drevolt, Ty kurwo
Ty nadal bedziesz czepial sie tego, ze w swoich wypowiedziach uzywam wulgaryzmow
No ale coz sa ludzie i 19 letnie dzieci chowane pod kloszem ktore za uzycie wulgaryzmu dostawaly kare na komputer xD
no to teraz chyba 3 warn cnie?
Pierwsze filmy, pierwsze jazdy. Jak nic nie zapomne chyba 7 albo osmego antka z dwoch opakowan z tej kolekcji jak gralem w gre i przez pewien czas czulem sie jakbym tam byl naprawde.
Dzis 3 paczki thico.
Thiocodin co prosto zszedł z linii produkcyjnej, jeszcze gorący.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
--------------
Ciekawe czy po jakoś 3 miesiącach bez żadnych opio (po wywindowaniu tolerki oksykodonem (jakieś 30-40mg ifał) i branie dojapnie 20-40mg przez jakiś tydzień czy dwa), tolerka by mi spadła na tyle żeby poczuć z 2-3 paki tjoko
Scalono. taurinnn
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.