Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jaki typ ćpuna Ciebie najbardziej wkurza ?
Opiowraki
61
5%
Stymoschizofrenicy
121
9%
Alkoholicy
220
16%
Misiozjeby (Osoby nachalne,nieszczere po empatogenach )
86
6%
Psajkoodklejeńcy
41
3%
Zamuleni Jaracze
131
10%
Nieogarokloniarze i inne osoby nadużywające benzo
37
3%
Dysokosmici (Osoby nadużywające dysocjantów)
16
1%
Dzieci dopalaczy ( nie wiedzą co biorą byle mieć faze )
297
22%
Kozaczki( Kim oni nie są ,bo zjedli grama alfy w ciagu nocy)
297
22%
Inni
34
3%

Liczba głosów: 1341

ODPOWIEDZ
  • 563 / 104 / 0
jak wyżej poza tym taki który uważa i wszędzie głosi wyższość psychodelikow czy innych substancji nad alkoholem i tylko szkaluje ze sie tymi piwami czlowiek truje (ma racje nie przecze) ale jednoczesnie łazi po psychiatrach i zajada tone leków (bo te substancje oprocz cudownego oświecenia w pakiecie dały mu tez jakies zaburzenia psychiczne )
  • 8103 / 914 / 0
@Miki12
``ale jednoczesnie łazi po psychiatrach i zajada tone leków (bo te substancje oprocz cudownego oświecenia w pakiecie dały mu tez jakies zaburzenia psychiczne )`` - pół biedy jak jeszcze tak robi.Gorzej jak ma nasrane w bani, nie bierze leków tylko wrzuca psychodeliki i jest wielce oświecony.Prowadzi życie na styl hipisa i mimo, ze wielu ludzi mu mówi iż przegina i totalnie odleciał to znajdzie 1001 argumentów jakie to psychodeliki są uzdrawiające i otwierające oczy na świat.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 563 / 104 / 0
@UJebany no tak dokładnie , nawet znam jednego takiego hipisa , wspominalem nawet w innym wątku :)
  • 10 / / 0
Było już tu pewnie przewijane, ale nienawidzę ludzi którzy podkręcają i udają faze. Jestem w stanie tolerować kiedy ktoś robi to w zabawny sposób i dostarcza innym rozrywkę, ale nie znoszę jak ktoś podchodzi i nawija jaki to on jest porobiony, śmieję się z każdego słowa a gdyby nie koledzy to nawet by sie pewnie nie uśmiechnąl i tym podobne osobniki.
  • 849 / 262 / 0
Ale mnie wkurwiają vaperzy co wszędzie gdzie się da dmuchają tym gęstym zjebanym owocowym dymem, jeszcze pol biedy jak to na dworze a jak sobie jedziesz autobusem i jeden z drugim wala chmury w srodku albo w ogole w pomieszczeniach. gimbusy pierdolone
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 384 / 64 / 0
@ZeroOsiem

Masz trochę racji, mimo, że ja sam często tak robię, ale to już wina tego, że nie potrafię nigdy ukrywać tego w jakim jestem stanie. alkohol, dragi, smutek, zawsze muszę mówić jak się czuję
?
  • 567 / 53 / 0
wystymulowane ziomki którzy podbijają do ciebie pogadać na imprezie i nie chcą się odpierdolić. Zdecydowanie.
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1455 / 598 / 0
Mozecie szkalowac sajkoszamanow i dysoodklejow , ale prawda jest taka , ze to i tak creme de la creme cpunskiego polswiatka , narkotyczna arystokracja :korposzczur: .
Znacie jakiegos glupka psychonaute ? No wlasnie ... To dragi glownie dla inteligentnych . Zapewne dlatego sa tez najmniej popularne .

Nie uwazam , ze jestem lepszy bo biore X zamiast Y , chodzi jedynie o klasyfikacje w powyzszych podgrupach .

Najbardziej wkurzaja mnie wszelkiego typu agresorzy , paliwody i zadymiarze - glownie :wino: alkusy i :amfa: stimiarze .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3245 / 624 / 0
Ja bym zamienił słowo "wkurza" na "żal", a żal mi takich co jak sami palą skuna i odruchowo podają ci bucha, to jak odmówisz z różnych powodów to sami zastanawiają się czy wierzą w to że tak kochają palenie i nagle okazuje się że sami są w głębokiej depresji marihuanowej bo nie znalezli współuzależnionego.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 995 / 104 / 0
^ albo wychodzi na to, ze Ty wiesz o czym ludzie sobie mysla. Niezle masz garnek przeorany XD
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.