@AlienForms
Mysle, że chciałbyś wiedzieć.
Kiedy? 11 maj.
Znaleziony po złotym strzale.
Reanimacja nie przyniosła skutku.
Potwierdził także znajomy ratownik medyczny.
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
To się naprawdę da ?
[*]
20 maja 2019siostrorelanium pisze: Skoro ten czlowiek nie zyje ciekawe skad wiadomo ze to samoboj. Skoro zloty strzal. Moze to byl po prostu jakis hyperrealowy mix?
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
[*] [*] [*]
9 maja z nim pisałem ostatnio a potem w piątek 13-tego zapytałem czy żyje...
No i on jeszcze żeby skołować na materiał, musiał zrobić coś, po czym spalił za sobą mosty i właściwie nie miał odwrotu....znaczy w/g niego tak było.
Miałem nawet do Ciebie pisać, żebyś z nim pogadała o tym jego wyborze ale widać, że wiedziałaś o jego planach.
Niech się chłopakowi wiedzie w zaświatach i do zobaczenia!
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.