@AlienForms
Mysle, że chciałbyś wiedzieć.
Kiedy? 11 maj.
Znaleziony po złotym strzale.
Reanimacja nie przyniosła skutku.
Potwierdził także znajomy ratownik medyczny.
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
To się naprawdę da ?
[*]
20 maja 2019siostrorelanium pisze: Skoro ten czlowiek nie zyje ciekawe skad wiadomo ze to samoboj. Skoro zloty strzal. Moze to byl po prostu jakis hyperrealowy mix?
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
[*] [*] [*]
9 maja z nim pisałem ostatnio a potem w piątek 13-tego zapytałem czy żyje...
No i on jeszcze żeby skołować na materiał, musiał zrobić coś, po czym spalił za sobą mosty i właściwie nie miał odwrotu....znaczy w/g niego tak było.
Miałem nawet do Ciebie pisać, żebyś z nim pogadała o tym jego wyborze ale widać, że wiedziałaś o jego planach.
Niech się chłopakowi wiedzie w zaświatach i do zobaczenia!
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.