Generalnie do tego zmierza elektronizacja (inwigilacja) - w sensie do tego, o co pytasz, a nie nagrywania wizyt.
A co i jak akurat w Twoich strona działa, to nie wiem. Z tego, co zdążyłem się zorientować u jednego lekarza oraz wpisach w tym wątku, to elektronizacja recept dopiero "raczkuje".
Zapamiętaj, mów że masz myśli, LEKKIE i że nie próbowałeś tego zrobić to ci wypisze lek i pośle do domu!
PS. Niestety ale rak nie wybiera. Czuje się ...ujowo i czasem nie zniósł bym mojego stanu gdyby nie leki. W nich pokładam nadzieję. Do psychiatry dobrowolnie nie pójdę. Pewnie dostanę jakieś gówno po którym będę się zachowywał jak większość osób które znałem z zakładu pracy chronionej.
Jeśli masz kasę i lubisz popalić, to idź po medyczne zioło. Należy Ci się.
śniło mi się dzisiaj ze poszedłem do pewnej apteki z receptą na sedam 6 i aptekarka powiedziała ze nie może jej zrealizować bo nie ma ona kodow kreskowych, tylko ze wydawało mi się ze na ten moment kody są wymagane tylko na leki z wykazu leków narkotycznych
bardzo mnie to zaciekawiło, czy wie ktoś może jak z tym jest rzeczywiście?
15 maja 2019janekk pisze: male pytanko mam
śniło mi się dzisiaj ze poszedłem do pewnej apteki z receptą na sedam 6 i aptekarka powiedziała ze nie może jej zrealizować bo nie ma ona kodow kreskowych, tylko ze wydawało mi się ze na ten moment kody są wymagane tylko na leki z wykazu leków narkotycznych
bardzo mnie to zaciekawiło, czy wie ktoś może jak z tym jest rzeczywiście?
@janekk @misschaarming recepty na grupę IV-P czyli te leki,o których mówicie, muszą miec minimum 2 kody kreskowe : REGON i PWZ.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.