najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Lowryder #2 [Lowryder x Santa Maria] - Joint Doctor x 1

Co sądzicie o tej odmianie? Myślę nad zakupem kilka jej nasion z seed.pl
Nie wiem jednak czy wyjdzie na outdoor i kiedy należy ją wysadzic, i kiedy mniej-wiecej bedzie gotowa?
Jak szybko po wykiełkowaniu pokażą się faceci i panie? Czy ktoś sadził tą odmiane?
Bardzo proszę o jaknajwięcej informacji na temat tego lowrydera.

Z góry thx, Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik pelbonek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
juz bylo gdzies o tym na forum...

to samo co Lowryder moim zdaniem w praktyce niema sensu przedrażać... chociaż pewnie troszeczke lepsze... roznica pewnie prawie niewidoczna...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kaszana »
hej, mam tę od odmianę po raz pierwszy i nie mam pojęcia jak się z nia obchodzić, a konkrtnie chodzi mi o nawozy. jakie stosować i w którym momencie życia?
  • 422 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kwidron »
Sory za odświeżanie tematu. LR#2 daje większe zbiory niż LR#1 :) Nawozy - biohumus (początkowe np. 2 tygodnie), jak zacznie kwitnąć np. planton k. Pozdro
  • 12 / / 0
gleba
Nieprzeczytany post autor: gonzo11 »
jakie podłoże dać takim maleństwom w indorze? żeby od początku do końca pięknie rosły.
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2008 przez gonzo11, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 76 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: panicz »
pytanko odnośnie outdoor'a
właśnie otrzymałem pestki lr2, i chciałbym wiedzieć kiedy najlepiej wrzucić je do kiełkowania jeśli mam zamiar gotowe sadzonki przenieść na spota po 15 maja. jak wiemy roślinka dojrzewa bardzo szybko 2-3 miesiące i nie chciałbym żeby pół swojego żywotu spędziła na parapecie. przez co będą niższe plony itp.
  • 565 / 7 / 0
plon
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
ile wychodzi z takiego jednego lr'ka#2? na lowryder.pl jest napisane, ze 30-40g ale cos tak slabo to widze. Uprawial juz to ktos? Myslicie ze to na serio tyle wyjdzie?
Feel free. Of me.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
tak pacze se natego krzaczka i sie zastanawaiam kaj 30-40 g.? chyba razem z badylem i korzeniem albo ważyli to jeszcze mokre po ścięciu razem z liśćmi.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
tak mi tez cos nie pasowalo, bo patrzylem przed chwila na haszysz.com fotorelacje lr#2 i tak super to nie wygladalo. Cala roslina jest moze przecietnej wielkosci przedramienia ludzkiego.
Feel free. Of me.
  • 110 / 1 / 0
No nie powiem 5 nasion feminizowanych w cannabis.fr.pl kosztuje coś 150 zeta ale plon z kazdej roslinki to był 3 gramy wiec nie jest opłacalny chyba ze posiejesz ze 100 takich to możesz po jarać
luzik
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.