Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
U nas lata G po 2zl/ml. i kupilem ostatnio to huja mnie robil, a jestem ogolnie przyzyczajony do czyszczenia BDO. znajomy co tez czysci BDO to tez mowil ze hujowo go robil G i woli BDO.

i zaraz zleca ci co powiedza ze BDO to gowno itp itd a ja powiem ze mieli jakies gowno zanieczyszczone a nie dobre BDO.
  • 3363 / 355 / 0
Juz przestan forsowac BDO, nikt tego nie woli od G.
  • 977 / 223 / 0
Ciekawy jestem skąd się biorą te pozytywne opinie o BDO, może rzeczywiście na innych to inaczej działa, albo różny sort. Z mojego punktu widzenia BDO to była najgorsza substancja psychoaktywna zaraz po alkoholu jaką miałem nieprzyjemność próbować.
  • 904 / 175 / 0
Ktoś tym handluje to też ma swoich naganiaczy. Nie ma w tym przypadku, że BDO z pewnego źródła jest takie "zajebiste" a to z popularnego serwisu aukcyjnego już nie.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Ostatnio wpadł mi w ręce G który nie rozpuszcza plastiku i tak dziwnie śmierdzi, bardzo zmienia smak jakichkolwiek napojów (wino, piwo, drink) i trochę słabo klepie, nie jest to BDO bo ten nie śmierdzi i nie zmienia smaku. No i nie czuć go charakterystycznie "acetonem". Muszę go ładować "na raz" np z wodą i dopiero popijać piwkiem. Wie ktoś może co to za sort?
  • 3363 / 355 / 0
Otoz to: ktos nakupil beczki budyniu i teraz forsuje jaki to budyn nie jest zajebisty zeby go opchnac. Wiadomo - G jest o 100 razy lepszy od budyniu, a ten kto raz zamowil, drugi raz juz pewnie nie zamowi i poczeka na zrodlo G.
  • 77 / 7 / 0
Kupiłem ponoć czyste GHB w płynie, dawki 2ml nie klepią A smakuje to słono/kwaśno/grzybowato. Ktoś ma pomysł co to za szmelc?
  • 226 / 7 / 0
Zależy, co w tym przypadku oznacza słowo "czyste". Na pewno nie jest to 100% GHB, bo występowałoby w postaci kryształu. Może po prostu jest to roztwór GHB. Słonawy smak jak najbardziej pasuje, ale nikt Ci jednoznacznie nie powie, co to może być.
  • 77 / 7 / 0
No dziś wieczorem testy 3ml na czysto przed snem i może choć coś smyrnie bo narazie BDO wypada mega lepiej. Swoją drogą cena to 30ml za 100pln brzmi to ok jak na produkt jakościowy?
  • 995 / 104 / 0
Nie wiem jak mozna o tym gownie BDO pisac pochlebnie, w dodatku atakujac G. Przeciez to jakies nieporozumienie.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.