Ja też piłem od 1-go i sie upierdoliłem nieźle ale nic takiego nie miałem, nie przekraczałem 4 setek wódki dziennie. To ty musiałeś pić z 2 litry albo więcej. Staraj się bardziej kontrolować te picie, lekka faza też nie jest zła. I pij słabsze alko.
Może pomyśl o detoxie? Dostaniesz benzo, jakieś płyny i wrócisz jak nowy, gotowy do dalszego chlania.
Jak długo łoisz i jakie ilości?
Chodzi o cały staż czy tylko ostatnie czasy kiedy się to moje picie pogłębiło? Bo to, co teraz miałem to nie wiem nawet, ale myślę, że poleciałem coś od początku kwietnia i zrezygnowałem z bądź co bądź chujowej roboty ( na szczęście nie straciłem nic), na rzecz picia, i tak łoiłem z dwu- 3 dniowymi przerwami non stop do właśnie końca majówki. A jeśli chodzi o ilości, to nie wiem, bo mało co pamiętam. Wiem, że dużo butelek po wódce, i tych napojach winopodobnych w plastiku po 5 zł plus do tego chamówę cukrówę, jak mi się normalny alkohol kończył i tak na zmianę.
Ps. Już mi lepiej:) Jeszcze trochę we mnie chodzi wszystko, ale już nie mam doła i ogólnie już nie spierdalam po nocy przed czymś ;)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.