08 maja 2019SoulTrance pisze: ona ma 15-16 lat i jej problemem jest to "że feta już nie działa jak kiedyś"...
jedyna rada jaką ona powinna tu dostać to, żeby zmieniła hobby jak nie chce w wieku 20 lat wrakiem
--------------
Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi fetą to to na pewno nie było wiec już leci 2 tydzień przerwy od tego gowna bo faktycznie pieniądze tylko w błoto wydawane ostatnio kupiłam sobie 0,5 z innego źródła i od razu było czuć przyjemny efekcik fetki wiec problem rozwiązany , nad tymi testami na pewno pomyśle bo wydają się być niezłym pomysłem na zaoszczędzenie kupy pieniędzy wydawanych wczesniej na nic wiec jeszcze raz wielkie dzięki
Scalono. taurinnn
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.