Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
Posty: 39 • Strona 3 z 4
  • 177 / 45 / 0
@XanaxIchill
Wyjeb na płytkę i daj jej pare minut poleżeć, powinna być sucha.
  • 3 / / 0
Otwórz żeby powietrza dostała zostaw w tym woreczku obeschnie sama ładnie zejdzie po paru minutach
  • 10 / 1 / 0
Kurwa przeczytalem to mimute po zażyciu
Wciągnolem chyba mokrą rozdrobniłem ją na malutkie grudki i wciągnołem czy mokra ma gorsze własciwosci i czy spływ do gardła oznacza ze zjebalem podanie jej prosze o odpowiedz fast
  • 177 / 45 / 0
Chyba ma normalne właściwości jak i sucha ale na 100% nwm, spłynąć zawsze musi wiec nie masz się czym martwić a i pewnie jeblo to wysokich lotów

staraj się nie cytować postu bezpośrednio będącego nad Twoim - WRB
  • 61 / 12 / 0
po prostu zostaw fetę na tych kilka dni w jakimś miejscu i codziennie rozdrabniaj, rozwalaj te kulki, oświadczam publicznie, że wtedy dużo mocniej klepie. Jeżeli masz towar w bryłach to staraj się zrobić z niego proszek, mam nadzieję, że pomogłem.
  • 10 / 1 / 0
Ehh duzo pierdolenia wciągnołem tak 0.4g rozdrobniłem nie czekając długo łzy poszły i nie jem od 14 jest 22 54
Słyszałem ze ten mokry musi wyschnąc bo niby jest bardziej szkodliwy od suchego ale czy lepiej klepie nwm nie mam cierpliwosci do tego ani do suszenia
  • 72 / 9 / 0
@xanaxlchill zażywać jest bardziej szkodliwy/toksyczny przez rozpuszczalniki, które odparowują.
Na przyszłość to weź wywal od razu wszystko z wora na jakieś lusterko/tace i "rozsnaruj" kartą. Poczekasz maks kilka minut i możesz zeskrobać proch 😉 Sposób chyba najszybszy mozliwy, a wiadomo że pewnie ciśnienie jest %-D
  • 51 / 2 / 0
Niektórzy to potrafią to pastę w nocha walić, takie ciśnienie mają. Wystarczy tak jak kolega napisał: wywalić - rozsmarować - odczekać i voilà
  • 4 / / 0
Siema. Mam mały problem. Wysypałem swoją feciure około 21 na papier, lecz dalej jest mokra, a mamy godzinę 7
Wie ktoś ocb?
  • 268 / 37 / 0
@EliotEr

wpierdol wszystko spowrotem do wora póki jeszcze mokra... :extasy:
nie suszy sie wszystkiego od razu tylko tuz przed podaniem rosmarowujesz cieniutko na jakims szkiełku i po 30-60 sekundach spowrotem zeskrobujesz, tasujesz ladnie karta i zapodajesz w nochal poki jeszcze nie wysuszone na pył :nos:
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Posty: 39 • Strona 3 z 4
Newsy
[img]
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

[img]
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

[img]
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.