Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
01 maja 2019freezexzs pisze: Hejoo,
od pewnego czasu mam pewien problem mianowicie nabawiłam się recesji dziąseł(czy to mozliwe ze to od wciągania?) jak to niwelować? Czy po rozpuszczeniu w płynie(picie,drink) można uniknąć takich efektów? Ktoś z Was miał podobne problemy? Z góry dziekuje za każda odpowiedz i poradę,bo mam sporo niejasności z tym. Dbajcie o siebie,love<3
przeniosłem do odpowiedniego tematu /// WRB
08 maja 2019cosmo6 pisze: Co zrobić aby następnym razem zniwelować ewentualny ból?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jak weźmie 1-2 razy na ból to nic nie zaszkodzi.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
09 maja 2019UJebany pisze: @rcmc
Jak weźmie 1-2 razy na ból to nic nie zaszkodzi.
I ziom dziś się nie czuje dobrze, nie może pracować, ma problemy różne i leczy się w kilkunastu miejscach, miesięcznie wydaje więcej niż ma renty. Dosłownie tragedia. A i ostatnio przez leki cukrzycy dostał.
I wlasnie mam pytanie : jaki zapach ma feta/samara pusta po fecie badz jakies miskorslady w niej i to ledwo widziane okiem ?
Bo juz sam niewiem bo typ od ktorego wzialem jarania bierze fete okazyjnie i moze typ to jarania wrzucil po prostu w samare od fety bo pomyslal ze i tak bierze wiec .
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.