Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam wszystkich w poniedziałek czeka mnie egzamin praktyczny z kategorii C+E( na cięzarówkę) w innym miescie niż obecne zamieszkania:(. Czy mogłby ktoś mi stworzyc miks z tego co mam i napisac o ktorej dokladnie co wziac...z jedzeniem czy bez...itp itd? Chodzi mi o uspokojenie- gdyz bardzo sie stresuje oraz pełne skupienie.
Posiadam aktualnie w swojej apteczce ;)...:)

Piracetam
Aniracetam
Noopept
PRL-8-53
Alpha-gpc
Lecytyne
Vinpocetyne
Różeniec Górski
Ashwagandhe
L-teanine
N-acetyl-karnityne
Mumjo- Shilajit
Kreatyne
Beta Alanine
Magnez-cytrynian
omega 3=6=9
multiwitaminy
koenzym q-10
Spiruline
BCAA

Oczywiście posiadam wagę która moge odmierzac w miligramach ;)
Prosiłbym o stworzenie z tego jakiegos stacka na ten egzamin.
  • 182 / 34 / 0
Dobrze zjedz, dużo omega 3 , zrób kupę żeby Cię nie ciśneło - true story, nie brał bym nic z nootropów bo będziesz latał głową tak, że zapamiętasz wszystkie szczegóły łącznie ze zjebaną mimiką egzaminatora więć najlepiej polecam 0.25 alprazolamu, wyluzuje ale nie zmuli i będziesz spokojnie jechał , tylko weź wcześniej tak ze 3 godziny , magnez, bcaaa , multiwitaminy też spoko, lecytyna jak najbardziej ale to musisz brać regularnie. Powodzenia na egzaminie !
  • 216 / 16 / 0
żadnego alprazolamu

najlepiej na czysto

nie testuj podczas egzaminu, bo możesz się rozczarować

jeśli już coś musisz to rożeniec, acetylkarnityna, ewentualnie witaminy też, wszystko
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.