W ogóle lolki to wymysł przestarzały i nieekonomiczny. Ani lepszy smak, ani działanie... właściwie nie wiem, co przemawia na ich korzyść. Chyba tylko ewentualny brak innych narzędzi.
A czy to etyczne być tym, który poznaje kogoś z działaniem trawy... nie nam oceniać. Każdy ma swój rozum. Gdyby chodziło o wprowadzenie kogoś w opiaty, to byłbym już innego zdania.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Szczególnie jak kupimy sobie ``bongoska``.Taki mini bongo to ja miałem, wchodziło do kieszeni kurtki zimowej.Miało tak mnie więcej 10 - 15 cm wysokości, ale i tak spoko chmury z niego szlo bo miał spory cybuch.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
24 kwietnia 2019Ankaaa pisze: moze lepiej, zeby miala bad tripa, moze zrozumie, ze sa jeszcze inne sposoby na zycie i ludzie, ktorzy do uzywek nie namawiaja![]()
Jeśli jwdnak nie... będzie wstrzykiwać marihłanem na dworcu centralnym , w miedzy czasie oddawać swoje cenne , zadbane ciało jakiemuś gienkowi ze skierniewic , ktory napierdolony wlasnie sie obudzil i wychwycił mętnym wzrokiem ofiarę...
Ciekawe co sie stanie jak skmini , ze oprocz tego korzystam jeszcze z 6 innych substancji haha
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.