29 listopada 2018narcotic_dream pisze: Ludzie ;)
Poniżej Nexium niema co schodzić. Obecnie bije Body Pharm tescia - testy wykazały , że stezenie testoreronu w ( przykład ) flakonie 1ml\250mg jest na poziomie 250+
Dobre dojscie - wszystko. Jak nie - to apteka
Prochu może być ponad 250mg, ale tyle nie musi być przyswojone chociażby ze względów możliwości organizmu - każdy jest inny. Jakość rozpuszczalników i zanieczyszczenia prochu ma znaczenie. Nasypać nie problem, ale dobre rozpuszczalniki to punkt na którym często się oszczędza.
Robimy krew i tyle. A historie o badaniach towaru.... nie problem dogadać się z labem to 1, a 2 to co napisałem wyżej.
Udana reklama, bo nieświadomych brakuję, ale rób to bardziej dyskretnie.... :)
KFD ma rzekomo surowiec na białko z tego samego źródła co Olimp... nawet gdyby, to nie świadczy o tym, że dostaję PROCH TEJ SAMEJ JAKOŚCI co Olimp, a 2 wystarczy porównać konsystencję, sypkość prochu Olimpa... napisałem o firmach bo KFD o tym wszędzie nawija, a ludzi którzy nie mają pojęcia i łykają proste (niesprecyzowane) hasła.. jak pelikany nie brakuję.
Z badaniami underów też nie ma sensu, wyjdzie Ci w labie że masz te 250mg i co z tego? Kolejny rozlew może być już gówniany. Zresztą kto dłużej siedzi w temacie wie, że zazwyczaj jest tak iż nowy lab wypuszcza na początku dobry towar a później już różnie bywa. Kolejne co Malay Tiger widziałem jego 3 różne wersje czyli w rzeczywistości 3 różnych producentów pod tą samą nazwą. Inne undery również są podrrabiae i jedna wersja może działać, druga nie.
Najlepiej jak ma się dila i się pyta co ludzie chwalą albo popytać kumpli co biorą, bo czytanie opini labów na internecie 0% wiarygodności. U mnie firmy, które rzekomo pisali po forach że syf w rzeczywistości kosa, a te wychwalane takie se.
Ja walki dostawałem ostatnio w 2007/2008roku %-)
Teraz wszystko już podrabiają. Nawet zaprawę do ziemniaków z Bayer’a %-) swoją drogą, lepsza na tym kasa niż podrabiać np. testa.
A odnośnie apteki i UG - to tak na prawdę wszystko jest UG, skąd takie słowa? Stąd, że kiedyś miałem recki na omke, prolo; no i wykupione w aptece leki były fejkami. Ale to nic nowego, tak i w aptekach sprzedawali vgr tab z gipsu i sterylne strzykawki z odłamkami much w środku.
Więc po prawdzie to szanujący się dil nie powie nigdy na swój towar „apteka”, bo wie że raczej to rzadko spotykany towar.
Ale rynek SAA w PL całkiem dobry jest bo niedziałającego towaru jest mało.
Fejki są, ale najczęściej działające.
W ogóle to witam drodzy skoksowani koledzy :-)
Pierwszy z brzegu link:
http://www.rynekaptek.pl/prawo/gif-uwag ... ,5888.html
https://www.rp.pl/artykul/1134448-Sfals ... brotu.html
Może i mózg mam przećpany, ale poczytalny jestem :)
Pozdrawiam
Zresztą wpadki firm farmaceutycznych też się zdarzają. Jeśli dobrze pamiętam pare lat temu cała seria omki została wycofana z obiegu aptecznego przyczyny nie pamiętam, ale było ogłoszenie nawet na stronie www jelfy żeby oddać i wymimenić. Corhydron pamiętacie? Parenaście lat temu też mieli z tym sporą wpadkę i tam chyba parę osób zeszło bo lek był inny.
Prolo już od paru lat jest z pharmaswiss a nie jelfy, jelfa została tylko w nazwie handlowej (w przypadku prolki w omce już nie).
Z zaniżeniem różnie bywa i tym raczej bym się nie martwił, większość testosteronów działa tymbardziej tych w ampułkach, bo nie p to ktoś się dupczy by robić ampułki żeby lać do nich syf chyba że już myślą o zakończeniu danej firmy.
Co do jakości zawsze w aptece będzie lepsza, w przypadku underów gdzie proch jest z Chin i robione są w domowych warunkach różnie to bywa. Na pewnym forum o tematyce saa gość wstawił nawet foto gdzie w flakonie miał zatopioną pchłę %) no ale przedewszystkim chodzi o zanieczyszczenia chemiczne. Ogólnie osoby startujące w zawodach gdzie jest kontrola antydopingowa również pwinni unikać underów, ta sama taśma z deką, coś się dostanie i na testach dupa zbita bo wykrywalność metabolitów bardzo długa. Od nas z olimpiady ktoś tak dał dupy.
Samo stężenie różnie wygląda nie ma co tu generalizować. Chcesz badaj na własny koszt, tylko licz się z tym że następny rozlew może być już inny.
Jakie probiotyki?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.