Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 75 / 22 / 0
Często pojawia się ostatnio temat stosowania citroseptu do podbicia dxmu, myślę że warto byłoby założyć do tego nowy temat i napisać odczucia i sposobu użycia

Składniki: ekstrakt z owoców grejpfruta z upraw ekologicznych 92%(nośnik-glicerol, substancje pochodzące z grejpfruta), koncentrat aceroli malpighia glabra L.3%, woda, kwas L-+askorbinnowy (witamina C).

40 kropli zawiera: 17,3mg ekstraktu z grejpfruta w tym bioflawonoidy z grejpfruta, 57,0mg koncentratu aceroli, 77,1mg witaminy C (96%)*.

60 kropli zawiera: 26,0mg ekstraktu z grejpfruta w tym bioflawonoidy z grejpfruta 85,4mg koncentratu aceroli, 115,6mg witaminy C (145%)*.

*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia.
Uwaga! Użytkownik koneserdzemu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
W moim subiektywnym odczuciu jak najbardziej dzialal . Podbijal i wydluzal tripa . :flaszka:
Pewnego razu jak dolalem gdzies 50 kropel to 600mg tak mnie kleplo , ze stracilem calkiem motoryke i koordynacje , nie bylo mowy o zejsciu z lozka nawet a trzymalo mnie od 21 do dnia nastepnego i jeszcze w robocie bylem lekko zdekszony :halu:

Osobiscie stosowalem 10 kropel 2h przed i 15 w trakcie picia syropu .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 8103 / 911 / 0
Ja zamiast jakiś leków które zawierają ekstrakt z grejpfruta polecam zjeść 2 dorodne grejpy.Smaczne są i do tego zdrowe oraz podbijają i wydłużają działanie DXM.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1455 / 596 / 0
@UJebany

Ale citrosept bije grejpfruta na glowe pod kazdym wzgledem - tanszy ( w przeliczeniu na ilosc /per trip ) , wygodniejszy w dawkowaniu , nie trzeba dymac do sklepu za kazdym razem ( o ile maja akurat na stanie ) oraz co najwazniejsze nie zapycha bebechow - ergo mniejsza szansa beltu :rzyg:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.