Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
co wy gadacie, psefedryna nie ma zadnego wplywu na kode? jestescie pewni?
jak wypije ten syrop to czuje sie taki uspokojony, niewrazliwy na bodzce z zewnarz
myslalem zeby sprobowac samej pseudoefedryny i kodeiny no ale jesli tak to chyba kupie acodin sam i wrzuce 200mg, kiedys 40mg dexa to bylo za duzo do kody bo zbijalo mi faze
natomiast jak mam dexa i efke to zawsze jest ten stan
--------------------------------------------
Dziś myślę nad samym dexem albo sama efka i nie wiem
Co najbardziej opłacalne jest jeśli chodzi o pseudoefke @WrakCzlowieka wiesz może? Bo ty ogarnięty w tych sprawach
Sudafed? Acatar?
To sie łyka bez ekstrakcji nie?
Scalono. taurinnn
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Wszystko bez ekatrakcji.
Sudafed chyba najlepiej będzie wybrac
Drevolt pisze:po dexie czasami czuje takie wlasnie wyjebanie na wszystko, uspokojenie i to jest zajebiste ale rzadko sie wlacza, 90 mg napewno by tego nie spowodowalo
natomiast jak mam dexa i efke to zawsze jest ten stan
--------------------------------------------
Dziś myślę nad samym dexem albo sama efka i nie wiem
Co najbardziej opłacalne jest jeśli chodzi o pseudoefke [mention]WrakCzlowieka[/mention] wiesz może? Bo ty ogarnięty w tych sprawach
Sudafed? Acatar?
To sie łyka bez ekstrakcji nie?
Scalono. taurinnn
"Rutyna to rzecz zgubna "
sprobuje dzis z samym sudafedem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.