Dam rade wszystkim palaczom:
1.Miejcie zawsze przygotowana wodę, sok
2.Jakiś owoc byle nie słodycze bo zamulają fazę.
3.Palić tylko w zaufanym gronie, nie typu co będą gadać ``ale się zjarałeś, nie masz oczu, etc ).Musi być mila atmosfera.
4.Ostatni punkt, jak ktoś z ekipy się przepali należy mu pomoc, dać coś do picia, zjedzenia, ogólnie go uspokajać i nie dawać więcej jarania.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
18 kwietnia 2019malyktos1331 pisze: A po drugie to dobry i mocny stuff powinienen ładnie i intensywnie pachnieć a ten? 0 zapachu..
18 kwietnia 2019malyktos1331 pisze: nabil cały 3 cm około cybuch no i walimy
Poza tym, skoro to było wieczorem, to pewnie wcześniej cały dzień coś robiłeś. Wiesz, praca, szkoła, przedwielkanocne porządki, cośtam - wszystko męczące - może jeszcze mało jadłeś, może walnąłeś jeszcze jakiś browar, kto wie. To wszystko wpływa na fazę i może ją wzmocnić.
A gdyby jakimś cudem były tam jakieś syntetyczne kannabinoidy, to byście pewnie skończyli na SORze.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.