Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
inmda pisze: Ostatnio wyczytalem, ze dziurawiec zmiejsza stezenie DXM w osoczu, oslabiajac jego dzialanie.
A czy Nalokson nie zabija przypadkiem fazy DXM?
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Wikipedia podaje o dziurawcu że:
Zmniejsza objawy łagodnej formy depresji (hamuje rozkład neurotransmiterów w mózgu, hamuje również monoaminooksydazę (MAO) i działa jako inhibitor zwrotnego wychwytu serotoniny).
Drug-on pisze:A czy Nalokson nie zabija przypadkiem fazy DXM?
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
Jeśli chodzi o ten thiocodin (co o nim holender86 wyżej pisał) to tak nie próbowałem ale kiedyś jak zjadłem 300mg thiocodinu to później (już jak faza z kody powoli schodziła) postanowiłem z kolegą z którym jadłem kodę dorzucić po 675mg DXMu. Efekt był taki że DXM w ogóle nie zadziałał, było czuć powolutku jak wchodzi i na tym się skończyło. Myślałem że będzie jakieś opóźnienie wejdzie może po 2 godzinach (co czasami się zdarza) ale nici z tego, czekaliśmy z 5 godzin i nic. Na drugi dzień musieliśmy oczywiście znowu zajebać (cóż za niedosyt to był) i bania już weszła normalnie tylko jakoś dłużej się rozkręcała. Więc po wejściu DXMu koda mogła by zbić banie, ale holender86 czy kac będzie też zbity? Czy tak jak autor tego wątku chciał?
dość niebezpieczne posunięcie, koda wzięta na fazie dexowej może doprowadzić do depresji oddechowej co może się skończyć dość nieprzyjemnie, natomiast już na zejściu z dexa wzięcie kody powoduje wzmocnienie jej działania (testowałem na sobie) i generalnie wypierdala z butów i euforia. pozdro
Nie przypuszczam by można było jakimś "domowym sposobem" skrócić deksową fazę gdy już dxm dostanie się do krwi. Rzyganie ma sens dopóki deks znajduje się w żołądku i raczej zapobiega fazie niż ją skraca. Znaczy skraca, ale przez to że mniej deksa po prostu przyjmujemy.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.