Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Odstawka baklofenu jest jak pierdnięcie w porównaniu do zejścia z ciągu gieblowego. Tylko trwa dłużej.
Pewnie to kwestia enzymow (indywidualna dla kazdego) i tolerki (u mnie zawsze znikoma) ale ja nie widze roznicy w dzialaniu psychoaktywnym miedzy GBL.GHB i BDO POZA czasem wejscia,czasem trwania i czasem zejscia.
Inne roznice to oczywiscie toksycznosc (GBL jest najsilniejszym irytantem) dla nablonka drog pokarmowych.
Poza tym kazda z tych substancji powoduje ze kochasz zycie,kutas wola o wiecej,jesc sie chce,byc z ludzmi sie chce etc.
NO i po kazdej z nich sie zlejesz w gacie jak przedawkujesz :D
Z baklofenem styczności nie miałeś skoro pierdolisz takie farmazony. Na co dzień ciąg na baklo jest nawet lepszy bo nie żyjesz od polewki do polewki. Każdy ci to powie, kto lał giebla 24h/d.
Wyschło mi zachodnie źródło 1.4-butanodiolu ( BDO) ale w ofercie mają 1.4-Butanediol ( BD ) i tak na szybko poczytałem, że daje radę :D
Może ktoś tutaj ma już z tym jakieś doświadczenia??
Ja mogę natomiast pozytywnie opisać moją historię z czyszczeniem felg BDO ^^
Dużo ml mam przerobionych no i wiadomo, że to nie to samo co GBL ale jakaś alternatywa jest. Minusów i negatywnych skutków nie zauważyłem (Nie licząc tych co przy GBL również występują). Przy ciągu mogą wystąpić później lekkie zaburzenia snu, no ale jak to się już konkretnie leci. Tak poza tym to co można znaleźć na forach nie wystąpiło u mnie więc śmiało mogę polecić. Plusów przy odpowiedniej dawce tyle samo co przy GBL, ale to już indywidualnie trzeba testować.
Co do BD to najpewniej sam wkrótce napiszę co nie co, pozdro ^^
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.