- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jak masz léki to najlepiej odpuść sobie
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
No ale cóż - jesteśmy na forum do narkomanow i pewnie chęć napierdalania przeważy
11 kwietnia 2019sietrochecykam pisze: Wielkie dzięki za odpowiedzi. W weekend wrzucę 0.25mg Xanaxu i zapalę dosłownie jednego buszka z vapka - dawno nie paliłem i nie chcę żeby mnie zgięło w pół. Nie chcę zwiększać dawki benzodiazepin ponieważ boję się ich potencjału uzależniającego i chcę właśnie raz na tydzień, wrzucić je sobie do buszka. Pozdrawiam !
- miks mj+etizolam (zazwyczaj 1.5mg) + piwko = dobre odczucia
- po miksie benzo z ziołem nie czuć charakterystycznej pustki spowodowanej benzo ani uporczywych "paranoicznych" myśli po mj
- Xanax w miksie może wywoływać większe zaniki pamięci
- mix mj+alpra+koda+browar - oceniany jako "absolutny kozak"
- mix benzo+mj bardzo czillautowy, w wiekszych ilościach usypiający, spłyca fazę znacznie, zmienia profil działania palenia
- benzo hamuje powstawanie schiz jakie wywołuje u niektórych mj (długotrwałe zażywanie obu substancji)
- dla osób u których występują zaburzenia paranoidalne po mj, miks z benzo pomaga się ich pozbyć
- przy dużych ilościach benzo można wyjarać zbyt dużą ilośc mj nie kontrolując tego
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.