Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
BO malo kto przestaje. ja zyje z renty z okazji ze mam swoje dolegliwosci. PLus dorabiam na swoje sposoby.
ale nigdy nie pracowalem. Ale znam ludzi , zwlaszcza w angli co pracuja i tam mozna pracowac i miec nalog. jak ktos naprzyklad robi na budowie czy tam jest hydraulikiem samozatrudnionym i zarabia gdzie 700 funtow na tydzien to latwo nawet mu kupic trzy torby za 10funtow na dzien plus ze dwa kawalki crack po 20 funtow. zostaje mu 210 na jedzienie i czynsz. ale to najbardziej droga opcja bo moze kupic dwa razy dwa za 15 funtow, to wtedy ma np 3 torby bronzu i jeden crack albo po dwie kazdego , i wychodzi mu 30 funtow na dzien. to tylko wydaje jakies 200 fiuntow na tydzien.
mysle ze w angli najtaniej jest cpac , w Europie.
w polsce , jest taniutko cpac bialko , bo jest takie dobre w porownaniu z innymi , i 20 zl za pol grama, to jest Tanio. to ktos moze cpoac te polowke na dzien, i np cwiartke za 40 , to jest 60zl na dzien. Ale z helem w PL kjuz sie trudno robi. to dlatego wtedy odpal i biale i wychodzi jakos ze mzona dac rade. ?
jakoś tego nie widzę.wg to jest coraz to wiecej...
mecenas pisze:z helem się w pl trudno robi?????????????hehehehehehhe :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-) :-) ;-)
jakoś tego nie widzę.wg to jest coraz to wiecej...
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Wolność to dar od Boga
a ile można jechać na opiatach? zapytajcie starego dziada
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.